ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Θα δείξεις σήμερα, Λέων, το ηγετικό σου παράστημα στον περίγυρό σου, κάτι που θα αναγνωριστεί, αφού πραγματικά το αξίζεις. Έχεις δουλέψει ασταμάτητα για να επιτευχθούν πάρα πολλά πράγματα. Μερικά από αυτά μπορεί να μην είχαν πραγματοποιηθεί, αν δεν είχες βάλει το δικό σου χέρι. Κάποια εμπόδια που υπήρχαν στο παρελθόν, τώρα φεύγουν κι αρχίζει μία καινούργια περίοδος για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, Λέων, σήμερα θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Καλό, λοιπόν, είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία σου και να δεις τα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίψεις κάτι, αν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Λέων μου, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να τις αντιμετωπίσεις επιτυχώς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ αν είναι συμφέρουσες οι προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν. Προσπάθησε αυτή την περίοδο, ν’ αποφύγεις κινήσεις που ίσως φέρουν ρίσκο στα ήδη υπάρχοντα. Η μέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις μία ιδιαίτερη τάση απαισιοδοξίας για τις καταστάσεις που σε απασχολούν, νομίζοντας ότι δεν υπάρχει κάτι που να πηγαίνει καλά, παρασυρόμενος σε μία ασυνήθιστη καταστροφολογία. Μην το κάνεις, αφού πραγματικά μέσα σου ξέρεις, ότι οι κινήσεις σου είναι πάρα πολύ σωστές και, πως με τον πολύ καλό προγραμματισμό σου, σε περιμένουν η επιτυχία κι η χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου, Παρθένε, σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Παρθένε, πηγαίνει πολύ καλά, αλλά πρέπει να φροντίσεις να ξεκουραστείς και μετά να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θ’ αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, ένα άτομο, ενδεχομένως ηλικιακά μεγαλύτερο από σένα, θα σε εκθειάσει για τη δυναμικότητα και το μυαλό σου. Ξέρεις ότι μερικά πράγματα δεν κρύβονται και ειδικά σε σένα που έχεις παλέψει, αξίζει η επιβράβευση, αλλά και η ηθική ικανοποίηση, ότι τελείωσες τις υποθέσεις σου με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα, Ζυγέ μου, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, οπότε σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς με χαμηλούς τόνους, Ζυγέ, να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σήμερα. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο και σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές για τον εαυτό σου. Η αλήθεια είναι, ότι η ρουτίνα της καθημερινότητας σ’ έχει κουράσει και θέλεις να τροποποιήσεις πολλές καταστάσεις γύρω σου, ώστε να αισθανθείς καλύτερα ψυχικά. Σίγουρα, αυτό που θα βάλεις το μυαλό σου θα επιτευχθεί, οτιδήποτε κι αν χρειαστεί να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε περίοδο, Σκορπιέ, στην οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς να έχεις κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σ’ ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις κάποια θέματα που γίνονται στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, να περνάνε απαρατήρητα. Προσπάθησε να έχεις έλεγχο στα πάντα. Μπαίνεις σε μια περίοδο με πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες. Προγραμματίσου περισσότερο, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα μπεις σε σκέψεις για πολλά θέματα που αφορούν την ποιότητα της ζωής σου, αλλά και για υποθέσεις, οι οποίες μέχρι τώρα σε απασχολούν και δεν έχουν τελειώσει. Δε θα μείνεις μόνο στις σκέψεις, αλλά θ’ αρχίσεις να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα, ώστε να απεμπλακείς από καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά, Τοξότη, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να κάνεις υπερβολικά πράγματα, Τοξότη, όπως ανεφάρμοστα σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις στο πρόγραμμά σου εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην κάνεις άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact