ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα δεχτείς την επιβράβευση, το θαυμασμό και την προσοχή των γύρω σου, φυσικά, με πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Έτσι όπως κινείσαι, κάνεις τους άλλους γύρω σου να αισθάνονται σιγουριά μαζί σου, αφού άλλωστε σε ό,τι σου έχουν ζητήσει, προστρέχεις να βοηθήσεις και δίνεις τις καλύτερες λύσεις για να βγουν από το πρόβλημα που τους απασχολεί. Σε κάποια υπόθεση που περιμένεις να δεις πως θα εξελιχθεί, να ξέρεις, θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που ίσως υπάρχουν στα αισθηματικά σου, Κριέ, με τη συζήτηση, αλλά και την προσαρμοστικότητά σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Κριέ, που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα κάνεις ενδιαφέρουσες συνεργασίες, που θα σ’ ευχαριστήσουν. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να καλύψεις. Μην αμελήσεις το παραμικρό και προπάντων, μην αφήσεις κάτι για αύριο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, θα έχεις να λύσεις πάρα πολλές προβληματικές καταστάσεις και πρέπει να κάνεις μόνο σωστές κινήσεις, ώστε να μην ξεφύγεις καθόλου από τους στόχους σου. Η δυναμικότητά σου, αλλά και η αυτοκυριαρχία σου, θα είναι στα ύψη τους, αφού πραγματικά θέλεις να πετύχεις απέναντι σε όλες τις προκλήσεις. Υπάρχουν γύρω σου άτομα που είναι πρόθυμα να σου προσφέρουν όποια βοήθεια ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει ν’ αφήσεις την ονειροπόληση, Ταύρε μου, και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα, ξεκαθάρισε τη θέση σου, λέγοντας τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Ταύρε, και προπάντων, μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό και τις ενέργειές σου πάντως, είναι σίγουρο ότι θ’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι προβληματισμοί σου, Δίδυμε, είναι πάρα πολλοί, επειδή το τελευταίο διάστημα έχεις αντιμετωπίσει αμέτρητα προβλήματα, τα οποία δυστυχώς περίμεναν τις λύσεις τους μόνο από τα δικά σου χέρια. Προσπαθείς να δείξεις στους άλλους γύρω σου, ότι η ψυχολογία σου είναι πάρα πολύ καλή και πως βρίσκεσαι σε άψογη κατάσταση, αλλά μέσα σου ώρες – ώρες δεν αισθάνεσαι και τόσο ευχάριστα. Η αισιοδοξία όμως είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου κι αυτό πρέπει να κρατήσεις για σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα, Δίδυμε, που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφό σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις δυνατότητες για να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Δίδυμε, πηγαίνουν μια χαρά. Ας μη σε πιάνουν, λοιπόν, οι ανασφάλειες κι ο πανικός σου. Οι βάσεις σου είναι πολύ ισχυρές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς απέναντι στα πάντα, ώστε να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα κάνεις κινήσεις, για να λύσεις υποθέσεις οι οποίες σε προβληματίζουν εδώ και πολύ διάστημα. Υπάρχουν θέματα για τα οποία ακόμη δεν έχεις βρει μεθόδους αντιμετώπισης, που θα σε ικανοποιήσουν και θα σε κάνουν να ηρεμήσεις ψυχικά. Μην παιδεύεις το μυαλό σου και μην προσπαθείς να τα παλέψεις όλα μόνος σου. Φρόντισε να ζητήσεις τη βοήθεια ενός δικού σου ατόμου και σε βεβαιώνω, ότι θα σε βγάλει από πολλές δύσκολες θέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, οι ανανεώσεις, οι ανατροπές και τα ξεκαθαρίσματα ευνοούνται. Μην πεις πάντως πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω απ’ όλα, δε θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευρίζεσαι. Μην πεις σκληρά λόγια σε συνεργάτες σου, διαφορετικά στο μέλλον μπορεί ν’ αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις, επειδή υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact