ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε ωθεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, «κόντρα στο ρεύμα» και βέβαια δεν αποκλείεται να «σκοντάψεις» πάνω σε άτομα που αντιδρούν αρνητικά κι ας θεωρούσες ως δεδομένη την στήριξή τους. Ίσως μάλιστα να επέλθει ρήξη σε μια επαγγελματική σχέση σου κι όχι με δική σου πρωτοβουλία. Αντίθετα όμως, ενδέχεται να βρεις υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις, οπότε αξίζει να ρισκάρεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο εμπλουτίζει τις φιλίες ή τα ενδιαφέροντά σου και προσελκύει νέο «κοινό» γύρω σου.
Ερωτικά
Όσο περισσότερες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζεις, τόσο μεγαλύτερη είναι κι η υποστήριξη που λαμβάνεις από το σύμπαν. Έχε, λοιπόν, πίστη στις δυνατότητές σου και τόλμησε να ζητήσεις όλα αυτά που έχεις στερηθεί ή έχεις βάλει «στην γωνία» για «λόγους ανωτέρας βίας».

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε θέλει στις «επάλξεις» και δεν έχει νόημα να αποποιηθείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο σου. Αντίθετα, άρπαξε την ευκαιρία για να αναδείξεις τα ιδιαίτερα προσόντα σου, όσο κι αν οι συνθήκες σου πηγαίνουν κόντρα. Κι αυτό γιατί ο ενεργός Ουρανός μπορεί να προκαλέσει απρόοπτα που θα κλονίσουν την βεβαιότητά σου και καλό είναι να μη θεωρείς τίποτα ως δεδομένο. Από την άλλη πλευρά όμως, θα συμβάλλει θετικά σε μια νέα αρχή σχετική με τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου, ενώ «εισηγείται» και μια νέα φιλοσοφία ζωής.
Ερωτικά
Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που διατίθεται να σου προσφέρει πολλά, κυρίως όμως στον υλικό τομέα κι αν ζητάς κάτι περισσότερο από το να περάσεις καλά, ίσως τελικά συνειδητοποιήσεις ότι, παρά τα αναμφισβήτητα προσόντα του, έχει και πλευρές που δύσκολα… αντέχεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact