ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, το μυαλό σου θα είναι σε καταστάσεις ασυνήθιστες προς την καθημερινότητά σου. Προσπάθησε όμως να λύσεις κάποια θέματα, τα οποία αφορούν στενά συγγενικά σου πρόσωπα, καθώς μόνο εσύ μπορείς να δώσεις διέξοδο. Κουράζεσαι, αλλά μέσα σου πραγματικά καταλαβαίνεις, πως είναι κάτι που σε ικανοποιεί. Το βράδυ μπορείς να συναντήσεις ένα φιλικό σου πρόσωπο, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, θα πάει πολύ καλά, αρκεί σήμερα να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να εκδηλώσεις τον έντονο ερωτισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα στη δουλειά σου, Λέων, θα σε κάνει να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα ισορροπήσουν κάπως, αν βάλεις καλύτερο προγραμματισμό στις κινήσεις σου και δεν παρασύρεσαι σε πολλά έξοδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Στην πνευματικότητα και τον ψυχισμό σου, Παρθένε, βρίσκει πεδίο η ελευθερία σου. Δεν υπάρχει κάποιος ή κάτι που μπορεί να τα περιορίσει και να τα βάλει σε καλούπια. Σήμερα, που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, μπορείς να κινηθείς με τον τρόπο το δικό σου, ώστε να λύσεις υποθέσεις, οι οποίες σε αφορούν και προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα. Οι καταστάσεις γενικώς θα είναι πάρα πολύ καλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Παρθένε μου, δε σ’ αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτά που είναι άμεσα και να μην ασχολείσαι με μελλοντικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα καταφέρεις όμως αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να μην εκνευριστείς με καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, αφού θα αποδειχθούν τελείως περαστικές. Ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει παρεξηγήσεις, οπότε μπορεί μερικά πράγματα να είναι σκέτες παρανοήσεις, χωρίς να υπάρχει πίσω τους κάποιος ουσιαστικός λόγος για αντιπαράθεση. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμος και να εστιάσεις στα δικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ζυγέ μου, σήμερα θα έχεις κάποιες εναλλαγές. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε πως η κατάσταση της μοναξιάς σου θ’ αλλάξει και, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα και για να τα ξεπεράσεις, πρέπει να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία, χωρίς να εκνευριστείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις, οπότε μην κάνεις έξοδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, το κέφι, οι ιδέες κι πληθωρική προσωπικότητά σου θα είναι αυτά που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, στην οποία θα βρεθείς με φίλους που είχες να δεις καιρό. Ζητήματα τα οποία σε απασχολούν κι ακόμη καθυστερούν, να ξέρεις, ότι βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και οι λύσεις έρχονται γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η περίοδος αυτή, Σκορπιέ, είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου, παρόλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και να μην ασχολείσαι με θέματα που δεν έχουν σημασία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου μην απαισιοδοξείς, Σκορπιέ, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις, ενώ όμως συνεχίζεις να κάνεις πολλά έξοδα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact