ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Υπάρχουν πάρα πολλές λεπτομέρειες, Τοξότη, που σε προβληματίζουν πάνω σε ζητήματα τα οποία ακόμη καθυστερούν. Ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε όλα αυτά είναι προσωρινά. Σήμερα, που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους, θα έχεις καταπληκτικές ιδέες. Κινήθηκες με πάρα πολύ σωστό τρόπο και θα γνωρίσεις τα αποτελέσματα που περιμένεις

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία αυτή την περίοδο με το ταίρι σου, Τοξότη, μπορεί να είναι καλή. Απόφυγε να εκνευρίζεσαι μαζί του, για να μην έχεις αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα οι αποφάσεις που θα πάρεις, θα είναι οι σωστές. Ξεκαθάρισε αυτή την περίοδο πράγματα, που σταματούν τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Θα μπορέσεις όμως αυτή την περίοδο να κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να τα ισορροπήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις και μπορεί μερικές από αυτές να έχουν παρανοήσεις. Μη δώσεις σημασία σε καταστάσεις και πράγματα που δε σε αγγίζουν. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει και θα δεις, ότι όλα αυτά που άκουσες, δεν ισχύουν. Υποθέσεις που σε απασχολούν, βρίσκονται σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε στη σχέση σου, Αιγόκερε, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις συμπεράσματα βιαστικά, πριν σκεφτείς πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από το Ζυγό σ’ ευνοεί, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Προβλέπεται σήμερα να τακτοποιείς πολλά θέματα που σε προβληματίζουν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα νιώσεις σαν παρατηρητής της ζωής σου και θα βλέπεις κάποια γεγονότα λες και βρίσκεσαι απ’ έξω. Μερικές φορές νιώθεις ότι οι άλλοι παίρνουν αποφάσεις για σένα. Συγγενικά σου άτομα θα λειτουργήσουν προστατευτικά και θα σου δώσουν πολύ σωστές συμβουλές. Η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις, γύρω από το πως θα ξαναμπείς στους καθημερινούς ρυθμούς σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου κι η καλή σου διάθεση, Υδροχόε, σήμερα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που φαίνεται να έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα πολλές υποθέσεις σου θα πάνε πολύ καλά. Τα καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, σήμερα απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact