ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου

Παρθένος

Η αποψινή Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μεταφράζεται για σένα ως νέα ξεκινήματα μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας, ταράζοντας λίγο τα νερά. Ένα πιθανό σενάριο είναι πως τακτοποιείς κάποιες υποχρεώσεις και αναλαμβάνεις νέες, ενώ γενικότερα προσπαθείς να ρυθμίσεις εκκρεμότητες. Παράλληλα, είναι μια καλή ημέρα για να φροντίσεις την υγεία σου και να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες για τον οργανισμό σου.

Ζυγός

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για δημιουργικά σου σχέδια, για να υλοποιήσεις στόχους, αλλά και για να έρθεις πιο κοντά στα παιδιά σου αν είσαι γονιός. Επίσης, μια σημαντική έμπνευση μπορεί να υπάρχει στην ατζέντα της ημέρας και προτίμησε την σημερινή για να διαχειριστείς τις υποθέσεις σου.

Σκορπιός

Η σημερινή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι ή ακόμα και την ακίνητη περιουσία, προλογίζοντας έτσι νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, ωστόσο οι τάσεις φυγής είναι έντονες όταν τα πράγματα. Ωστόσο είναι προτιμότερο να έχεις πάντα κατά νου πως υπάρχουν και κάποιες βιαστικές κινήσεις που δεν φέρνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον Ουρανό σε θέση κόντρα, είναι καλύτερα λοιπόν να περιορίσεις την παρορμητικότητα.

Τοξότης

Είσαι αρκετά επιρρεπής σε εριστικές συμπεριφορές, παρορμητικές κινήσεις και βιαστικές ενέργειες. Παρόλα αυτά, οι εξελίξεις των θεμάτων που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, δεν βρίσκονται στη σφαίρα του δικού σου ελέγχου. Ωστόσο ίσως το τοπίο είναι λίγο ομιχλώδες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Δεκέμβριο ενώ από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.

Αιγόκερως

Το βλέμμα στρέφεται απόψε σε όσα σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, αλλά και στα αποκτήματά σου, συναισθηματικά ή υλικά. Έτσι λοιπόν, σε ένα γενικότερο πλαίσιο είναι μια καλή μέρα για την διαχείριση των οικονομικών σου, ενώ παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάς πως οι Κρόνος και Πλούτωνας υλοποιούν τα σχέδια των γεννημένων το τρίτο δεκαήμερο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact