ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Κριός

Απόψε πραγματοποιείται Νέα Σελήνη σε μια ευνοϊκή θέση του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τους στόχους, τους φίλους αλλά και γενικότερα τις συλλογικές προσπάθειες, φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές, αλλά και την ώθηση να γυρίσεις σελίδα. Αυτά όμως τα νέα δεδομένα χρειάζεται μεγάλη προσοχή κυρίως λόγω βιαστικών ή παρορμητικών αποφάσεων που μαρτυρούν ότι παρασύρεσαι από τη στιγμή χωρίς να έχεις όλα τα δεδομένα.

Ταύρος

Η αποψινή Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει νέα δεδομένα για την κοινωνική σου ζωή και την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, πρωτίστως όμως για την καριέρα σου και τα θέματα που σχετίζονται μαζί της. Επιπλέον, ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο, χάρη στην μαχητικότητα με την οποία μοιράζεσαι τις σκέψεις σου.

Καρκίνος

Η αποψινή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα ιδιαίτερα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, δίνοντάς σου μια νέα πνοή αισιοδοξίας, ενώ γυρνάς σελίδα σε διαδικαστικά, νομικά θέματα, υποθέσεις εξωτερικού ή σπουδών αν σπουδάζεις, χάρη στις δικές σου προσπάθειες, μετά από μια μακρά περίοδο στασιμότητας. Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι η τάση σου να παρακάμπτεις τις πρακτικές λεπτομέρειες που πολλές φορές είναι καθοριστικές.

Λέων

Απόψε πραγματοποιείται Νέα Σελήνη απέναντί σου, στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες, προλογίζοντας έτσι νέα ξεκινήματα ή νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο. Ωστόσο, παρά την αποφασιστικότητα που δείχνεις για να υλοποιήσετε στόχους, υπάρχουν αφορμές που βγάζουν προς τα έξω μια πιο παρορμητική και εριστική πλευρά του εαυτού σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact