ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Η περίοδος σε καλεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες και να κοπιάσεις περισσότερο για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Με την Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό και σε ευνοεί ήδη βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση οπότε μην αφήνεις το χρόνο να περνάει αλλά συγκεντρώσου όσο περισσότερο μπορέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια στασιμότητα που μπορεί να βλέπεις στην σχέση σου αυτή την περίοδο θα είναι τελείως παροδική. Με τις κινήσεις που θα κάνεις όλα μπορούν να πάνε περίφημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητα σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα θα δώσεις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου είναι ακόμη προβληματικά. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στα ύψη γεγονός που δέχεται αναγνώριση από σημαντικά πρόσωπα. Το γεγονός σε αναζωογονεί ψυχικά και η αυτοπεποίθησή σου βελτιώνεται πάλι. Ασχολήσου με την με τον εαυτό σου και φρόντισε να ανακτήσεις πολλές δυνάμεις για να μπορέσεις να κατατροπώσεις οποιοδήποτε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάθεσαι και σκέφτεσαι το πώς και τι γιατί γίνονται μερικά πράγματα στην σχέση σου. Μίλησε με το ταίρι σου και ξεκαθάρισε το τοπίο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στην δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με τις κινήσεις που κάνεις αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να φέρεις κάποια ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό(Ερμής στον Τοξότη και Άρης στον Υδροχόο) σου χαρίζει αναπάντεχα δώρα, προσκλήσεις, γνωριμίες, προτάσεις και ευκαιρίες για ταξίδια. Οι ρήξεις της προηγούμενης περιόδου αποκαθίστανται τώρα με επιτυχία και προχωράς με μεγαλύτερη ευκολία στο δρόμο για την ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτή την περίοδο έχεις πολλά να σκεφτείς και δεν δίνεις την πρέπουσα σημασία στο ταίρι σου. Άλλαξε τακτική για να μπορέσεις να αποφορτιστείς και από τις άλλες υποθέσεις. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά τώρα με τον Άρη στον Υδροχόο που σε ευνοεί θα σταματήσει γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact