ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η θετική σου διάθεση και αισιοδοξία γίνονται πόλος έλξης θετικών ανθρώπων, κατάλληλων να βοηθήσουν εποικοδομητικά την πρόοδό σου. Οι προσπάθειές σου αρχίζουν να ανταμείβονται και σχέδια του παρελθόντος βρίσκουν σιγά -σιγά το δρόμο για την υλοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια προβλήματα που είχες στην σχέση σου από αυτή την περίοδο και μετά μπορούν να διορθωθούν. Με την συζήτηση και την ευελιξία που θα δείξεις όλα θα έρθουν όπως τα θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι σε έξοδα. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Κάποιες καταστάσεις που θα γίνουν σήμερα θα σε αποσυντονίσουν και θα βγεις λίγο έξω από τα νερά σου. Μην φοβηθείς, με σοβαρότητα, ψυχραιμία και συγκέντρωση θα καταφέρεις να περπατήσεις εξίσου καλά στο νέο δρόμο και να φροντίσεις για όσα προκύψουν. Μην αδιαφορήσεις γα ευκαιρίες που θα εμφανιστούν τώρα, πιθανόν να μπορέσεις αργότερα να τις αξιοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που γίνεται σήμερα σε προειδοποιεί να έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στην δουλειά σου κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που θα σε απασχολήσουν πολύ και δυστυχώς είναι πιθανόν να σου αποσπάσουν πολύ χρόνο από τις άλλες σου υποχρεώσεις. Σκέψου κάποιον ουσιαστικό τρόπο επικοινωνίας με άτομα που χρειάζεται να συνεννοηθείς για την επίλυση αυτών των ζητημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου αν αφήσεις κάποιους εγωισμούς για κάποια θέματα που έχουν γίνει στο παρελθόν και σε έχουν στεναχωρήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που δεν θα ξέρεις πως να προγραμματιστείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν αλλά θα μπορέσεις να βάλεις τις εκκρεμότητες που έχεις σε μια σειρά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact