ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 31 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σε ευνοεί ιδιαίτερα! Αυξάνει το κέφι σου, την αυτοπεποίθηση σου, την ανάγκη σου για ουσιαστικές απολαύσεις και διασκεδάσεις, όπως επίσης βελτιώνει τις σχέσεις και τις υποθέσεις με τα παιδιά! Ωστόσο, μην παίρνεις κάποια πράγματα υπερβολικά χαλαρά, γιατί «τρέχουν» συνεχώς αυξημένα τα καθήκοντά σου και οι υποχρεώσεις σου, λόγω της Αντίθεσης Ερμή-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η γοητευτική εντυπωσιακή σου εμφάνιση και το στυλ σου, φέρνουν σίγουρα θαυμαστές στα πόδια σου! Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγεις φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, γιατί πολύ πιθανόν να έρθεις σε δύσκολη θέση! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες αποκαλύψεις που σε συμφέρουν, δεν σε συμφέρουν και πιθανόν να σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα επηρεάζεται άμεσα ο τομέας της καριέρας, γι’αυτό φρόντισε να διατηρείς καλή σχέση με τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν σε προκαλέσουν με την συμπεριφορά σου! Οικονομικά, απέφυγε έξοδα για λόγους καλλωπισμού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα της οικογένειας, το παρελθόν, το σπίτι και τις συγγενικές σχέσεις! Επίσης η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Δία, μπορεί να αυξήσει τη δημιουργικότητά σου και να σε βοηθάει να αναδείξεις τα ταλέντα σου, την υπεροχή και την λάμψη σου, ωστόσο σε προειδοποιεί να μην φέρεσαι υπερβολικά ανέμελα, παρορμητικά και επιπόλαια, αν θες να μην χάσεις την εύνοια της σημερινής ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να βιώσεις όμορφες στιγμές, ρομαντισμό και πάθος με το ταίρι σου! Θα γίνει σίγουρα πιο φλογερός ο έρωτας μεταξύ εσένα και του συντρόφου, ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, που δεν μπορείς να τηρήσεις αργότερα! Αν είσαι ελεύθερος, παρέμεινε επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες σήμερα και μην κάνεις νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έρχονται νέες προοπτικές και ευκαιρίες! Ωστόσο, χρειάζεται αρκετή σκέψη, πριν πάρεις αποφάσεις σήμερα! Οικονομικά, απέφυγε οπωσδήποτε ρίσκα και υπερβολές!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνει ευχάριστα νέα και ειδήσεις! Επιπλέον, εξομαλύνει σχέσεις με γείτονες, κοινωνικές σχέσεις και γνωστούς! Προσοχή μόνο στην ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Δία, που θα φέρει σύγχυση στις οικογενειακές σχέσεις και θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρατεύσεις την λογική σου, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις για σπίτι ή συγγενείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι και πάλι λανθασμένα με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος! Επιστράτευσε άμεσα την λογική σου και δες τα πράγματα ως έχουν! Θα διαπιστώσεις ότι λανθασμένα σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης! Αν είσαι δεσμευμένος, μην ονειροπολείς και απαιτείς συνεχώς να διορθώσει άμεσα ο σύντροφος, λάθη του παρελθόντος που υποτίθεται, ξεπεράσατε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζονται προσοχή και ωριμότητα οι συναδελφικές σου σχέσεις, ώστε να αποφύγεις παρεξηγήσεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την πρόοδο σου! Οικονομικά, οφείλεις να περιορίσεις έξοδα και σπατάλες!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact