ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 31 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα σου προσφέρει μετά από συγκυρίες, αυτοεκτίμηση, σιγουριά και αυτοπεποίθηση! Ωστόσο, με την ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Δία, ίσως αισθανθείς πως η λογική σου είναι απούσα σήμερα και δεν μπορεί να σε βοηθήσει, αφού παρασύρεσαι σε λόγια αυθόρμητα, λόγω υπεραισιοδοξίας! Σκέψου λοιπόν πολύ πριν πάρεις αποφάσεις, εκμεταλλευόμενος την αυξημένη σου οξυδέρκεια και το βελτιωμένο σου λέγειν! Επίσης, μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί κρύβουν παγίδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρερμηνείες, υπερβολές, μεγάλα λόγια, υποσχέσεις και εμπόδια που εσύ βάζεις, στη συνεννόηση σου με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις αδιαμφισβήτητα, ισχυρή ικανότητα για φλερτ και γοητευτική επικοινωνία, γεγονός που θα φέρει κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά αναθεωρείς κάποιες καταστάσεις και συνεργασίες και πιθανόν να αισθανθείς πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σήμερα, όσο πρέπει! Οικονομικά, θα έρθουν έξτρα έξοδα για μετακινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σου δίνει ομορφιά, σιγουριά, θετικά γεγονότα κάθε είδους και ουσιαστική επιτυχία σε διάφορους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ωστόσο, λόγω της ταυτόχρονης αντίθεσης Ερμή-Δία, να αισθανθείς έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά σου αγαθά και να αντιμετωπίσεις προβλήματα σε κυρίως πρακτικές υποθέσεις! Φρόντισε να στηρίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια και όχι μόνο στις δικές σου απόψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην τάση σου για ανεξήγητη ανεξαρτησία και… ζαβολιά! Φρόντισε να είσαι έντιμος, προσγειωμένος και ολιγαρκής και να μην θεωρείς τίποτα και κανέναν, δεδομένο, γιατί θα το μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να καταπιέζεσαι από τα «πρέπει», αρκεί να είσαι συνειδητοποιημένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι αργοί ρυθμοί σου, σου βάζουν εμπόδια στην διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων! Οικονομικά, έρχονται κάποιες ξαφνικές απώλειες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, ενισχύει την ψυχική και συναισθηματική σου κατάσταση και ενδυνάμωση, αυξάνει την διαίσθηση σου και σε απαλλάσσει από άγχος και ανασφάλειες! Προσοχή όμως στην Αντίθεση Ερμή-Δία, που προσγειώνει απότομα την καλή και αισιόδοξη διάθεσή σου, λόγω συγκυριών που προκύπτουν, λόγω της υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου! Διατήρησε χαμηλά τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου, ώστε να μην χαλάσεις την θετικότητα της ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα και εμπιστεύεσαι αυθόρμητα τον συνομιλητή σου! Καλύτερα λοιπόν, να αποφύγεις σοβαρά νέα ξεκινήματα ή σχέσεις, που θα σε απογοητεύσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το ρίσκο και η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση στην καριέρα, θα φέρουν άσχημες συνέπειες, εκεί που δεν το περιμένεις! Οικονομικά, το παρακάνεις με τα επιπόλαια έξοδα και σπατάλες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, θα φέρει θετικές εξελίξεις στον φιλικό τομέα και μάλιστα, ένας φίλος θα σε βοηθήσει έμπρακτα και ουσιαστικά, σε ένα στόχο ή όνειρο σου! Ταυτόχρονα όμως, η σημερινή Αντίθεση Ερμή-Δία, θα φέρει κάποιες αναθεωρήσεις, όσον αφορά τις προσπάθειες σου να εκπληρώσεις ορισμένες από τις ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας τελευταία, μάλλον δεν αναγνώρισες τους «κακούς οιωνούς» και τώρα απογοητεύεσαι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και έχεις μπλέξει σε μία κρυφή ερωτική ιστορία, κινδυνεύεις σήμερα, αυτός ο απαγορευμένος έρωτας να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Φρόντισε λοιπόν, να είσαι έντιμος απέναντι στον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει έντονα η πιθανότητα τώρα, να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι κάπως αφηρημένος και… ξεχασιάρης! Κάποια αλόγιστα έξοδα του παρελθόντος, τώρα δείχνουν τις συνέπειες τους!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact