ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 4 Ιανουαρίου

Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου απολαμβάνουν εκπλήξεις ευχάριστες, μέσα από επαφές με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού και τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, εκπληρώνουν τα συναισθηματικά τους όνειρα με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα, φίλε Κριέ, θα σου δώσει μεγάλη χαρά και μάλιστα απρόσμενα! Τύχη, ευχάριστες επαφές, νέα, ειδήσεις και μετακινήσεις, θα σου προσφέρουν πολλά και ξαφνικά χαμόγελα, με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Επιπλέον, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, εκπληρώνει φιλοδοξίες και βελτιώνει την κοινωνική σου εικόνα! Είσαι συμπαθητικός, αξιοθαύμαστος και εμπνέεις σεβασμό! Κάπως έτσι, εκπληρώνονται όλοι σου οι στόχοι και ξαναχαμογελάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα μήνυμα ξαφνικό, φέρνει τα πάνω-κάτω στην ερωτική σου ζωή και εσύ πετάς από την χαρά σου! Μην πεις όχι σε ραντεβού ή γνωριμία σήμερα! Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφος σου ετοιμαζει μία ρομαντική έκπληξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα έρθουν γεγονότα που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση και σιγουριά! Προσοχή στα έξοδα σήμερα και στις ανούσιες αγορές!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα, θα έχεις ξαφνικές χαρές που θα σε μεταμορφώσουν και θα σου δώσουν ψυχική και συναισθηματική ανανέωση και ηρεμία! Το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, φέρνει αποκαλύψεις που σε ευνοούν ιδιαίτερα! Επίσης, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, βελτιώνει τον φιλικό τομέα, αφού εμπλουτίζεται με συναίσθημα και όμορφες στιγμές και επιπλέον, εκπληρώνει ένα μεγαλεπήβολο όνειρο σου! Πολλοί οι σύμμαχοι σου και η βοήθεια από τρίτους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά είναι μία πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες και ανανέωση για τους ελεύθερους και ερωτισμό, καυτές στιγμές και πάθος, για τους δεσμευμένους! Σήμερα εκπληρώνεις μία βαθιά σου επιθυμία, απλά επιστρατεύοντας την γοητεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματική εύνοια θα έχεις σήμερα, λόγω της διορατικότητας σου αλλά και της οξυδέρκειας σου! Οικονομικές λύσεις και κέρδη, θα έχεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, ευχάριστες στιγμές σε περιμένουν σήμερα όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τις συμφωνίες και τις συνεργασίες σου και μάλιστα, εκεί που δεν το περιμένεις! Το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου απρόσμενα! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, φέρνει συναισθηματική και ψυχική ικανοποίηση, όπως και ισχυρή διορατικότητα, εξυπνάδα και διαίσθηση! Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και εσύ πετυχαίνεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ρομαντικές και απόλυτα παθιασμένες στιγμές σε περιμένουν σήμερα! Άρπαξε την ευκαιρία για μία νέα σχέση ή για ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας, με πάθος, ρομαντισμό ή μια απρόσμενη έκπληξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις επιτυχημένες συμφωνίες και συνεργασίες και οικονομικά, θα έχεις ανέλπιστα κέρδη! Εκμεταλλεύσου την τύχη σου σήμερα!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact