ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 4 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου, αγαπητέ Κριέ, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς εδώ και καιρό κάποιο πρόβλημα υγείας σάς απασχολεί, χωρίς ουσιαστική λύση. Ανάλαβε δράση και οδήγησε τα πράγματα εκεί που πρέπει, πριν να είναι αργά. Η απερισκεψία δεν είναι πανάκεια και δεν θα υπάρξει καμία ίαση, αν ο χρόνος περάσει χωρίς κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η ανάγκη σου για κοινωνικότητα δεν ικανοποιείται, αγαπητέ Ταύρε, και αυτό σε βυθίζει σε μελαγχολία. Ασχολήσου με τη δημιουργικότητά σου που βρίσκεται στα ύψη και μέσα από την άνοδο που πρόκειται να επιτευχθεί, πολλά θα ακολουθήσουν και θα βρεις επιτέλους τον δρόμο της ευτυχίας. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με τη συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάντα με την ευελιξία που έχεις, μπορείς και καταφέρνεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Οι πλανήτες μετακινούνται και η ακινησία αποτελεί πλέον παρελθόν για τις υποθέσεις του ζωδίου σου. Μην βιαστείς να λάβεις αποφάσεις, αλλά συγκεντρώσου προσεκτικά σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όσα σε εμποδίζουν στην ολοκλήρωση των επιθυμιών σου. Τα πράγματα θα ισορροπήσουν με ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μην στενοχωρήσεις τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα κάνεις πολλές ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου. Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πώς να τις προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Νέες προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, αν και δεν ξέρεις κατά πόσο αυτές είναι οι βέλτιστες για σένα. Μην βιαστείς να απαντήσεις πριν βεβαιωθείς για τον εαυτό σου αλλά και για τις λεπτομέρειες που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ πιθανό να μην χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθεις εκεί που επιθυμείς. Θα προκύψουν κάποια οικογενειακά προβλήματα που μόνο με ψυχραιμία μπορούν να ξεπεραστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact