ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 5 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Ευτυχισμένη καινούργια αστρολογική χρονιά, αγαπητοί Κριοί! Σήμερα αναδύεται η μοναδική Νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιό σας. Αυτή σηματοδοτεί και την έναρξη ενός δυναμικού εξάμηνου κύκλου για εσάς. Το σύμπαν είναι ταγμένο στο πλευρό σας, γι’ αυτό τολμήστε να κάνετε τις πιο τολμηρές κινήσεις σας. Να ξέρετε ότι όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας, τόσο πιο γρήγορα θα τους υλοποιήσετε. Καταγράψτε τους σήμερα και αφήστε το νέο φεγγάρι να σας ανοίξει ενθουσιώδη καινούργια κεφάλαια ζωής!

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν είστε από αυτούς που τα παρατούν, αγαπητοί Ταύροι! Ωστόσο, ακόμα κι εσείς πρέπει ενίοτε να δίνετε μια ανάπαυλα στον εαυτό σας. Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης και της ανανέωσης, είναι μία από αυτές τις συγκυρίες. Είναι ένδειξη δύναμης και όχι αδυναμίας, να κάνετε ένα διάλειμμα για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Μην ακούσετε καμία φωνή αρνητισμού, εστιάστε στο να απελευθερωθείτε από όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον σε κάτι!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητοί Δίδυμοι, είστε οι πλέον κοινωνικές ιδιοσυγκρασίες του αστρολογικού χάρτη! Η σημερινή μοναδική Νέα Σελήνη στον Κριό για φέτος, φωτίζει τον 11ο Οίκο σας της φιλίας και ενισχύει κάθε εφευρετικό ομαδικό εγχείρημα. Δεν σας αρέσουν τα «κοπάδια», γι’ αυτό σέβεστε τις συνεργασίες χωρίς εγωισμούς. Επίσης, η μέρα ευνοεί την τεχνολογία, γι’ αυτό επιδοθείτε στο να εντοπίσετε ομοϊδεάτες στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νιώθετε να αφυπνίζεται ο καριερίστας μέσα σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Αυτό οφείλεται στη Νέα Σελήνη στον Κριό, που ταρακουνά τον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών φιλοδοξιών και επιτυχιών! Είστε απόλυτα δημιουργικοί τύποι γι’ αυτό μπορείτε να είστε και επικερδείς. Αν χρειάζεστε λίγη επιπλέον έμπνευση, απευθυνθείτε σε έναν ειδικό για συμβουλές. Οι στόχοι σας θα γίνουν πιο ισχυροί αν τους καταγράψετε: Να επανέρχεστε σε αυτή τη λίστα για να σβήνετε όσους υλοποιείτε, μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στις 13 Οκτωβρίου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact