ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, είσαι ένα ζώδιο που αγαπάς την εξέλιξη, την πρόοδο και τον πλούτο σε κάθε του μορφή. Σήμερα, είσαι σε θέση να σκεφτείς τους κατάλληλους τρόπους, έτσι ώστε να κάνεις τη ζωή σου να εξελιχθεί όπως ονειρεύεσαι. Μίλα με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και μοιράσου τις ιδέες σου. Είναι σίγουρο ότι θα βρεις ανταπόκριση, αλλά και πολύ καλές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις ανακατατάξεις στη ζωή σου.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, είναι μια καλή ημέρα η σημερινή για να περάσεις καλά. Δεν είναι από αυτές που θα σε απασχολούν οι καθημερινές έγνοιες. Απεναντίας, θα προσπαθήσεις να κάνεις γρήγορα ό,τι απαιτείται για να τις διευθετήσεις, έτσι ώστε να έχεις μπόλικο χρόνο να περάσεις όμορφα. Με ποιον θα βρίσκεσαι είναι στο δικό σου χέρι. Θέλεις να βγεις με έναν καλό φίλο; Θέλεις να μείνεις σπίτι να παίξεις με τα παιδιά; Θέλεις να βρεις χρόνο για να κάνεις το χόμπι σου; Εσύ διαλέγεις.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα η εφευρετική και ανεξάρτητη πλευρά σου θα κινήσει τα νήματα. Νιώθεις ευεξία και ισορροπία με τον εαυτό σου και για αυτό είσαι έτοιμος να πάρεις τα ρίσκα σου, προκειμένου να κινηθείς με βάση τα δικά σου «θέλω», ανεπηρέαστος από την άποψη των άλλων. Η εφευρετικότητά σου θα σε βοηθήσει να ελιχθείς ανάμεσα στα εμπόδια που θα προκύψουν, ώστε να μην επιτρέψεις σε τίποτα να ανακάμψει την πορεία σου.

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, το πλανητικό σκηνικό κάνει τα πράγματα αισιόδοξα, χαρούμενα και απαλλαγμένα από άγχος και ανασφάλεια. Σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφα με φίλους και πρόσωπα που αγαπάς. Άφησε το παιδί που κρύβεις μέσα σου να εκφραστεί, να πειράξει τους άλλους, να σκορπίσει χαμόγελα και ανεμελιά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact