ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετική! Το πλανητικό σκηνικό δίνει όλη του την εύνοια για να διασκεδάσεις, να συναναστραφείς με κόσμο, να μιλήσεις για τις ιδέες σου, να πάρεις αποφάσεις και γενικότερα να τα βρεις με τον εαυτό σου δρομολογώντας τις όποιες αλλαγές θέλεις να κάνεις από εδώ και εμπρός. Tα συναισθήματά σου γίνονται πιο ζεστά, γενναιόδωρα και ισορροπημένα. Απόλαυσε αυτή την μέρα με καλή παρέα.

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα σου προσφέρει πλουσιοπάροχα τις ευκαιρίες να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις σε κάθε τομέα. Φαίνεται πως είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα και να δεχθείς τις όποιες συνέπειες. Είσαι αποφασισμένος να προχωρήσεις, να κάνεις την καθημερινότητά σου καλύτερη και τίποτα δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο. Μέσα από τις κατάλληλες γνωριμίες και επαφές θα δεχθείς σημαντική βοήθεια στις προσπάθειές σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα είναι σπουδαία για να διώξεις τα άγχη, να διασκεδάσεις, να αφήσεις το παιδί που κρύβεις να εκφραστεί κάνοντας τις στιγμές σου πιο ανάλαφρες και χαλαρωτικές. Παράλληλα, η σκέψη και η έκφραση διευκολύνεται, γεγονός που σε βοηθάει να σκεφτείς και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να συζητήσεις για υποθέσεις που σε απασχολούν και θέλεις να τις προωθήσεις άμεσα.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή μέρα θα είναι για σένα ηλιόλουστη, φωτεινή και χαμογελαστή, καθώς οι πλανήτες σε κάνουν πιο παιχνιδιάρη και απενοχοποιημένο. Παράλληλα, φέρεσαι σωστά και δημιουργικά, κουβαλώντας και αξιοποιώντας την εμπειρία του παρελθόντος. Σήμερα μπορείς να περιορίσεις τα λάθη στο ελάχιστο και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχεις μάθει το μάθημά σου, ενώ παράλληλα ο καθαρός νους σε βοηθάει να σκεφτείς χωρίς παρεμβολές.

Λέων
Φίλε Λέοντα, σήμερα η διάθεσή σου είναι εξαιρετική και η ημέρα μοιάζει ιδανική για να πετύχεις κάθε σου στόχο. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ένα θέμα που θέλεις να επιλύσεις άμεσα, να βρεθείς πιο κοντά σε δικούς σου ανθρώπους, να μιλήσεις με ένα άτομο εμπιστοσύνης για έναν σημαντικό προβληματισμό σου, να πάρεις αποφάσεις, να δρομολογήσεις αλλαγές. Ιεράρχησε τις προτεραιότητες και ασχολήσου μαζί τους σήμερα!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα μπορείς να μιλήσεις με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι για τα προβλήματά σου και να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις. Επίσης, μπορείς να μιλήσεις για πράγματα που σε ενοχλούν είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά και να βρεις θετική ανταπόκριση. Η καθαρή σκέψη θα σε χαρακτηρίζει με αποτέλεσμα να καταφέρεις να πάρεις αποφάσεις που καιρό τώρα αποφεύγεις.

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή ημέρα μοιάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή, αλλά… είναι! Η μέρα είναι ιδανική για να ρίξεις τις στροφές, να εκτονώσεις την ένταση και να απολαύσεις στιγμές γεμάτες συναίσθημα και ζεστασιά. Θα επιδιώξεις με τον τρόπο σου να τραβήξεις τα βλέμματα στην παρέα, κάνοντας αστεία και προκαλώντας το γέλιο. Δεν υπάρχει καλύτερη θεραπεία για το άγχος που σου έχει δημιουργήσει η εβδομάδα που πέρασε.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, η διάθεσή σου σήμερα είναι ανεβασμένη και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι είναι Παρασκευή, αλλά και με το γεγονός ότι τα έχεις βρει με τον εαυτό σου. Το παρελθόν σε έχει διδάξει πολλά και τώρα είσαι σε θέση να τα αποδεχθείς. Με τον τρόπο αυτό νιώθεις απαλλαγμένος από τα βάρη του παρελθόντος και είσαι έτοιμος να κάνεις την επανάστασή σου αποσκοπώντας σε κάποιες αλλαγές στη ζωή σου. Εξάλλου, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, ωθούν ακριβώς αυτή την τάση, για αυτό εκμεταλλεύσου την ημέρα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact