ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου

Νέα Σελήνη στον Τοξότη σήμερα, με την αρνητική συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα!

Δρόμοι ανοίγονται μπροστά μας τις επόμενες μέρες, όμως η ψευδαίσθηση, η υπεραισιοδοξία και οι υπερβολικές προσδοκίες, θα φέρουν ρήξεις και σοβαρές απογοητεύσεις, κυρίως για τα Μεταβλητά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σε ένα θέμα, Κριέ, στο οποίο έχεις δείξει συνέπεια κατά το παρελθόν, τα αποτελέσματα κάνουν σήμερα την εμφάνισή τους και είναι πάρα πολύ θετικά. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να τακτοποιούν τις υποθέσεις τους γρήγορα και χωρίς πολλούς – πολλούς προβληματισμούς. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Τοξότη, θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες, οι οποίες στο μέλλον θ’ αποδειχθούν πάρα πολύ καλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα τις αντιθέσεις και τους καβγάδες, Κριέ μου. Με χαμηλούς τόνους και μέσα από συζήτηση, φρόντισε να λύσεις όσες παρεξηγήσεις μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου, Κριέ, και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν, τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές κι απόφυγε να κάνεις αναφορές σε νομικά θέματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Προσπάθησε σήμερα, Ταύρε, ν’ ασχοληθείς με καταστάσεις οι οποίες αφορούν το παρελθόν, ώστε να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της κι έτσι θα αντιμετωπίσεις επιτυχώς δύσκολα θέματα. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο άτομο της οικογένειάς σου, γι’ αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις, και θα έχεις την αμέριστη βοήθειά του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα είναι ευκαιρία, Ταύρε, να πεις τώρα στο σύντροφό σου αυτά που θέλεις, αφού θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από το Σκορπιό σού χαρίζει περισσότερο πάθος. Χρησιμοποίησέ το για να βρεις την αδελφή ψυχή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, Ταύρε, καθώς θα έχεις ιδέες που θα σου φέρουν επιτυχία, αρκεί να μην αγχώνεσαι και προπάντων, να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Απόφυγε στα οικονομικά σου να πάρεις σημαντικά ρίσκα, καθώς αντιμετωπίζεις δυσκολίες, από κάποια ξαφνικά έξοδα του πρόσφατου παρελθόντος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ευνοείσαι σε όλες σου τις υποθέσεις, ώστε να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Θα ξεκινήσεις μια αναζήτηση του βαθύτερου Εγώ σου, για να διορθώσεις κάποια πράγματα που νομίζεις ότι κάνεις λάθος κι έχουν σχέση με τον περίγυρό σου. Η αυτογνωσία σου είναι βαθειά, ξέρεις πάρα πολύ καλά τι σου γίνεται, ενώ μπαίνεις σε μία καινούργια περίοδο, στην οποία οι καταστάσεις θα εξελίσσονται θετικά κι εσύ θα αισθάνεσαι απεριόριστη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, Δίδυμε. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις κάτι. Καλύτερα να ξεσκάσεις με το σύντροφό σου, σε μια μικρή ή μεγάλη απόδραση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ημέρα που ξεκινά με συζητήσεις και σχέδια, Δίδυμε, ενώ θα γίνεις και περισσότερο επικοινωνιακός. Θα λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο τα προβλήματα που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μείνουν στάσιμα. Καλό είναι να κάνεις υπομονή, αφού οι βάσεις σου είναι γερές και στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact