ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για Πέμπτη 1 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Το ερχόμενο διάστημα, Κριέ μου, πρόκειται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε κρατούν δέσμιο στο παρελθόν. Μη φοβηθείς να απεμπλακείς, αλλά αντίθετα συνειδητοποίησε πως η απελευθέρωσή σου αυτή θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου και να βρεις τον προορισμό που σου αξίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου, Κριέ. Μπορείς όμως σήμερα να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που ίσως οδηγήσουν σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου, Κριέ, να τακτοποιήσεις σήμερα εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο, λοιπόν, να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Μην περιμένεις, Ταύρε μου, να εναρμονιστούν οι γύρω σου με τις δικές σου ιδιαίτερες ανάγκες. Είναι εξίσου χρήσιμο, να προσαρμόζεσαι κι εσύ στο περιβάλλον σου. Οι ισορροπίες θα διατηρηθούν μόνο με σοβαρότητα και σύνεση.
\Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μη θυμώνεις με το παραμικρό, αφού μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Ταύρε, οι συνθήκες, αλλά και οι προτάσεις που θα δεχτείς, θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις πάντως αποφάσεις, αν δεν έχεις μελετήσει καλά την κατάσταση από πριν. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που οφείλεις να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις, κι αυτό πρέπει να συμβεί άμεσα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Οι αποφάσεις που πήρες, Δίδυμε, και η σταθερότητα που ακολουθείς, σε οδηγούν με αργά βήματα στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Μην επηρεάζεσαι από καταστάσεις που σου αποσπούν την προσοχή, διατήρησε τη συγκέντρωσή σου και θα καταφέρεις να βελτιώσεις όσα χρειάζεται για να προχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στη σχέση σου, Δίδυμε, από το πουθενά. Καλό είναι, να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα, ώστε να τα αποφύγεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού με την Αφροδίτη στους Ιχθείς θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με την εργασία σου, Δίδυμέ μου, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Στα οικονομικά, δε θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Ο αυταρχικός χαρακτήρας κάποιου κοντινού σου, μη συγγενικού, προσώπου, Καρκίνε, σε οδηγεί σε ένταση και αδιέξοδο. Δείξε ψυχραιμία και προσπάθησε να κάνεις μία ήρεμη συζήτηση, από την οποία όμως μην περιμένεις θαύματα. Αργότερα οι πιέσεις θα υποχωρήσουν και οι διαθέσεις θα βελτιωθούν προς πάσα κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αμελείς βασικά πράγματα μέσα στη σχέση σου, Καρκίνε μου, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Σήμερα, μπορείς να καταφέρεις πολλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, διαφορετικά ίσως να κάνεις κινήσεις, που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια ισορροπία, αφού είσαι σε θέση να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Το υπερβολικά φορτωμένο σου πρόγραμμα, Λέων, ευθύνεται για την ταλαιπωρημένη φυσική σου κατάσταση. Φρόντισε τη διατροφή σου και μην παραμελείς την εμφάνισή σου. Η ψυχολογία σου δεν είναι στα πάνω της με όσα πέρασες τελευταία, μα σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά, που εδώ και αρκετό καιρό θέλεις να πεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Λέων μου, θα τα καταφέρεις αρκετά καλά. Βρίσκεσαι σε θέση, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, μην αμελήσεις το παραμικρό και προπάντων μην αφήσεις οτιδήποτε για αύριο. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις για τη βελτίωσή τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η οικογένειά σου, Παρθένε, δημιουργεί κλίμα ζεστασιάς και ασφάλειας, ακόμη και σε φιλικά πρόσωπα που το εκτιμούν και μέσα από την ανταπόδοση αυτής της προσφοράς, ωφελείσαι αρκετά. Αξιοποίησε αυτή τη στήριξη για να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που χρειάζεσαι, στην ολοκλήρωση όσων ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωση της σχέσης σου, Παρθένε μου, καθώς πολλά πράγματα, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν, αρχίζουν και αλλάζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, Παρθένε μου. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, είναι καλή μέρα για να κάνεις συζητήσεις και να υπογράψεις συμβόλαια.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact