ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 10 Ιανουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα φίλε Καρκίνε, σε βρίσκει με κέφι και αισιοδοξία! Είσαι γεμάτος ενέργεια, εγρήγορση, έχεις ενέργεια και χαρά! Τύχη και εύνοια απολαμβάνεις σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Προσοχή χρειάζονται μόνο, οι μεγάλες προσδοκίες και ο παρορμητισμός σου σε πράξεις και αποφάσεις, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού! Πες ναι στην τόλμη και το θάρρος σήμερα, αλλά όχι στο ρίσκο και τον κίνδυνο! Τέλος, πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς, με ευκολία, αφού έχεις το “κοκαλάκι της νυχτερίδας”! Εμπιστέψου το μοναδικό “χάρισμα” της Άντας Λεούση και μάθε όλες τις προβλέψεις σου! Κάλεσε τώρα στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα ταξίδι ή μία έξοδος με τον σύντροφο θα σου φέρει μεγάλη χαρά σήμερα και θα περάσετε υπέροχα μαζί! Έρχεται ένα ερωτικό μήνυμα ή μία νέα γνωριμία συναρπαστική, για σένα που είσαι ελεύθερος και σε καθιστά έτοιμο για νέα ξεκινήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, αδυνατείς να λειτουργήσεις σε σωστούς ρυθμούς σήμερα! Η ανάγκη σου για ανεμελιά και ψυχαγωγία, σε καθιστούν επιρρεπή στα λάθη, αλλά και στα έξοδα! Προσγειώσου λοιπόν!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Λέοντα, είσαι απόλυτα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης, σοβαρός, αλλά και πιο «κλειστός»! Καταφέρνεις και ανακαλύπτεις, ακόμα και με έμμεσους τρόπους, τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου και μαθαίνεις ένα μυστικό που σε ωφελεί και εξυπηρετεί τους σκοπούς σου! Ωστόσο, γενικά, η σημερινή ημέρα είναι περισσότερο εποικοδομητική, παρά πολυάσχολη και κοινωνική! Δεν πειράζει όμως, θα γευτείς τους καρπούς της αργότερα! Εμπιστέψου το μοναδικό “χάρισμα” της Άντας Λεούση και μάθε όλες τις προβλέψεις σου! Κάλεσε τώρα στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει σήμερα σίγουρα! Μπορείς να απολαύσεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες, αφού τώρα επιτέλους βρίσκεις τον σωστό τρόπο! Προσπάθησε με την πειθώ σου και την γοητεία σου, να φέρεις τα ερωτικά σου δεδομένα εκεί που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς λάθος τρόπους για την ανέλιξη σου και κινδυνεύεις από αποκαλύψεις! Μία οικονομική λύση, σε βγάζει από το αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, θα σου τραβήξουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και κάποιες συνεργασίες σου, που χρήζουν βελτίωσης! Πες όχι σήμερα σε αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα, αβεβαιότητα, ανησυχία και ανασφάλεια, γιατί θα επεκτείνεις ακόμα περισσότερο, τα προβλήματα που πιθανόν σε απασχολούν! Εγωισμός και ξεσπάσματα, επίσης θα σου βάλουν εμπόδια στα σχέδια σου, γι’αυτό καλό θα ήταν, να τα περιορίσεις άμεσα! Μην έχεις παράλογες και ιδιοτελείς απαιτήσεις σήμερα! Εμπιστέψου το μοναδικό “χάρισμα” της Άντας Λεούση και μάθε όλες τις προβλέψεις σου! Κάλεσε τώρα στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικεντρώνεσαι στην βελτίωση του συντροφικού σου τομέα, αφού πλέον έχεις ανάγκη από σταθερότητα, βεβαιότητα και σιγουριά στην ζωή σου! Μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές, αν έχεις ήδη σύντροφο, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μία μεγάλη ευκαιρία για σταθερή σχέση, μόλις έφτασε! Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική, για να ζητήσεις συγχώρεση, για τυχόν λάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, είσαι ανικανοποίητος και ίσως νευρικός, γεγονός που σε παρασύρει σε ανούσιες κόντρες, αλλά και λάθη! Βρες άμεσα λύσεις στα οικονομικά σου, γιατί κάποιες εκκρεμότητες, θα σε πιέσουν σήμερα! Προστατέψου και από τυχόν υλικές απώλειες!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ώρα να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου, φίλε Ζυγέ! Επιτέλους ηρεμείς, επικεντρώνεσαι σε σένα και στην βελτίωσή της διάθεσης σου, σήμερα! Καταφέρνεις και αποβάλλεις το άγχος, αλλά και την ανασφάλεια που είχες τελευταία και ανανεώνεσαι μέσα σου, αλλά αυτό φαίνεται και προς τα έξω! Συνειδητοποιείς πως δίνεις αξία σε μικροπροβλήματα και πτοείσαι από αναποδιές που δεν έχουν σοβαρές συνέπειες! Μην επικεντρώνεσαι σε αυτές λοιπόν, χαλώντας την σημερινή ηρεμία και την διάθεση σου! Εμπιστέψου το μοναδικό “χάρισμα” της Άντας Λεούση και μάθε όλες τις προβλέψεις σου! Κάλεσε τώρα στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλές οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και δεν θα μείνει χρόνος για έρωτα! Ωστόσο η ανανεωμένη εμφάνιση σου, φέρνει κατακτήσεις και μάλιστα έναν απρόσμενο θαυμαστή, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Μπορεί σήμερα να μην… προλάβεις, όμως εκμεταλλεύσου από αύριο τις σημερινές ευκαιρίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι άξιος θαυμασμού, αφού είσαι απόλυτα αποδοτικός και εργατικός! Πετυχαίνεις αυτό που θες! Μην έχεις «καβούρια» στις τσέπες, ειδικά αν σου δοθεί ευκαιρία για ψυχαγωγία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μία υπέροχη μέρα η σημερινή, για σένα φίλε Σκορπιέ! Σε χαρακτηρίζει ομορφιά, γοητεία, λάμψη, δημιουργικότητα και σιγουριά για τον εαυτό σου! Είσαι γενναιόδωρος, έχεις μεγάλη καρδιά, ιδιαίτερα κοινωνικός και ζεστός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Θες την προσοχή των άλλων και καταφέρνεις να την έχεις! Είσαι έτοιμος για γλέντι, διασκέδαση και ψυχαγωγία, γι’αυτό μην χάσεις την ευκαιρία για έξοδο, που σίγουρα θα έχεις! Θέματα με παιδιά, ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα και παίρνεις μία μεγάλη χαρά, που τα αφορά! Εμπιστέψου το μοναδικό “χάρισμα” της Άντας Λεούση και μάθε όλες τις προβλέψεις σου! Κάλεσε τώρα στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για ερωτική τύχη, κατακτήσεις και θαυμαστές σήμερα, που θα σε ανανεώσουν σημαντικά! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ο σύντροφος, σου κάνει μία έκπληξη και σε κακομαθαίνει! Το σίγουρο είναι πως θα περάσεις υπέροχα σήμερα, στον ερωτικό τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ξεχωρίζεις και δέχεσαι εύσημα και επαίνους! Οικονομικά, μην παρασύρεσαι αλόγιστα σε τυχερά παιχνίδια! Μπορεί να έχεις τύχη, αλλά η υπερβολή, δεν έχει ποτέ τα επιθυμητά αποτελέσματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, αρκετή η νευρικότητα και η εσωτερική αναστάτωση, που νιώθεις, ωστόσο καταφέρνεις να εξουδετερώσεις αυτό το συναίσθημα και να διαφυλάξεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, από προβλήματα! Οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα σπιτιού, σε πιέζουν, αλλά ανταπεξέρχεσαι επιτυχώς. Οι συγγενικές σχέσεις ενδυναμώνονται ουσιαστικά, ακόμα και μέσα από προβλήματα και νιώθεις υπέροχα με τους δικούς σου ανθρώπους! Παρόλο που δεν το συνηθίζεις, σήμερα θα επιλέξεις, να περάσεις με ηρεμία και χαλάρωση, μέσα στο σπίτι με τους δικούς σου ανθρώπους! Εμπιστέψου το μοναδικό “χάρισμα” της Άντας Λεούση και μάθε όλες τις προβλέψεις σου! Κάλεσε τώρα στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, ασχολείσαι με έναν έρωτα του παρελθόντος, αφού ξαφνικά ξυπνούν αναμνήσεις και νοσταλγία για αυτόν! Ωστόσο, καλό θα ήταν, να μην κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, γιατί μάλλον δεν θα έχεις την ανταπόκριση που θες και περιμένεις! Αν είσαι σε γάμο, μην ξεσπάς τα νεύρα και το άγχος σου μέσα στο σπίτι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, μπορεί να έχεις αρκετό άγχος και υποχρεώσεις, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, ακόμα κι αν κουραστείς! Κάποια έξοδα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, θα σε αποσυντονίσουν σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact