ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 10 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, ίσως σήμερα έχεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου, να απαρνηθείς για λίγο την κοινωνική ζωή και την εξωστρεφή σου φύση και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, τις ψυχικές σου ανάγκες και τα συναισθήματα σου! Επιπλέον η διαίσθηση σου, είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και ίσως είναι η καλύτερη ημέρα του μήνα, για να προωθήσεις μυστικά κάποια σχέδια σου ή να οργανώσεις νέες τακτικές κατάκτησης τους! Ανάσα ανακούφισης η σημερινή μέρα! Εμπιστέψου το μοναδικό “χάρισμα” της Άντας Λεούση και μάθε όλες τις προβλέψεις σου! Κάλεσε τώρα στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας παρασκηνιακός ή απαγορευμένος έρωτας μπορεί να σε παρασύρει σήμερα σε παθιασμένες και άκρως συναισθηματικές στιγμές! Μην ρισκάρεις υπερβολικά όμως, αν θες κάτι να κρατηθεί κρυφό, γιατί έρχονται αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, ξεχωρίζεις για την προσπάθεια σου και την δημιουργικότητα σου, αλλά κάνεις λάθη, λόγω ασθενούς μνήμης! Μείνε οπωσδήποτε συγκεντρωμένος λοιπόν! Οικονομικά άρπαξε ευκαιρίες! Έχεις εύνοια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα, θα εντείνει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών και κοινωνικών σχέσεων! Ωστόσο, μην πιέζεις καταστάσεις και φρόντισε να δίνεις αγάπη ανιδιοτελώς και όχι ζητώντας αντάλλαγμα! Προσπάθησε επίσης, να μην παραμελείς οικογένεια και εργασία, για κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία! Μπορείς να βρεις την απόλυτη ισορροπία σε όλα, όπως κάνεις πάντα άλλωστε! Εμπιστέψου το μοναδικό “χάρισμα” της Άντας Λεούση και μάθε όλες τις προβλέψεις σου! Κάλεσε τώρα στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, φέρνει νέες γνωριμίες και μηνύματα ευχάριστα για τους ελεύθερους και ανανέωση ή ενδυνάμωση σχέσης για τους δεσμευμένους! Το σίγουρο είναι, ότι με τους κατάλληλους συμμάχους, πετυχαίνεις ένα σημαντικό ερωτικό στόχο! Γι’αυτό να ακούς τις συμβουλές των πραγματικών σου φίλων, όσον αφορά τα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είσαι μάλλον υπερβολικά ανέμελος και καμιά φορά αδιάφορος για τις υποχρεώσεις σου! Γίνε υπεύθυνος σε εργασία, αλλά και στα έξοδα που κάνεις για λόγους ψυχαγωγίας, σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, απρόσμενα και χωρίς σοβαρό λόγο, έχεις ανησυχία, αβεβαιότητα και ανασφάλεια σχετικά με την προσωπική σου ζωή και ιδιαίτερα την επαγγελματική σου άνοδο! Βάλε λοιπόν προτεραιότητα την καταξίωση σου και ότι καταφέρεις σήμερα, θα σου προσφέρει αληθινή και ουσιαστική ικανοποίηση! Μην αγχώνεσαι για τίποτα, απλά να είσαι δυναμικός, έντιμος και ώριμος και θα έχεις επιτυχία! Αν φροντίσεις και περιορίσεις και τα νεύρα σου, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα! Εμπιστέψου το μοναδικό “χάρισμα” της Άντας Λεούση και μάθε όλες τις προβλέψεις σου! Κάλεσε τώρα στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτικός τομέας, χαρακτηρίζεται από ηρεμία και αρμονία! Ωστόσο είναι η ιδανική ημέρα για να δραστηριοποιηθείς και να εντείνεις τις προσπάθειες σου, για βεβαιότητα, γερές βάσεις, σταθερότητα και σιγουριά, αφού η γοητεία σου, θα φέρει αξιόλογες κατακτήσεις ή εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, δίνεις όλη σου την ενέργεια, αποδίδεις άψογα και αρπάζεις ευκαιρίες, αγγίζοντας την επιτυχία! Απέφυγε παρεξηγήσεις και θα έχεις αυτό που θες! Οικονομικά έρχονται δυσκολίες, εξαιτίας της δικής σου λάθος διαχείρισης!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact