ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 10 Μαΐου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζώδιό σου, προκειμένου να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητά σου και να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς. Μην βιάζεσαι και μην υπερβάλλεις, παρά δώσε στις καταστάσεις τον χώρο που είναι απαραίτητος για να αναδειχτούν. Το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τη στάση σου από κάθε άποψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το ταίρι σου και θα θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αν κινηθείς έξυπνα και γρήγορα, θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις όμως πως ό,τι γίνει θα είναι πολύ καλό και με καλές συνθήκες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Θα καταφέρεις όμως να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θέματα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας δεν σε ευνοούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας περιλαμβάνει μεγάλη προσπάθεια και τεράστια συγκέντρωση, αγαπητέ Ζυγέ, για την οποία θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω σου πολλά. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να καλύψεις οριστικά εκκρεμότητες του παρελθόντος και να διευκολύνεις την προσωπική σου άνοδο. Είναι πιθανό να σου προσφερθεί βοήθεια από κει που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβλήματα που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να περάσεις ρομαντικά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να μην φανούν από την αρχή τα θετικά των αλλαγών, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για ενίσχυση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Σκορπιό ευνοεί το ζώδιό σου και το ερχόμενο διάστημα θα σου γίνουν προτάσεις πολύ σημαντικές για τη μελλοντική σου εξέλιξη. Φρόντισε να επεξεργαστείς προσεκτικά τις συνθήκες και να προχωρήσεις δυναμικά, για να καταφέρεις να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα που θα σε οδηγήσει σε άνοδο. Μπερδεμένες καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν και όλα θα γίνουν με μαγικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που μπορεί να έχεις και σε οδηγούν να έχεις αρνητική στάση απέναντι σε ό,τι λέει το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, κάνε λίγη υπομονή και στο μέλλον σε περιμένουν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για άλλη μια φορά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές και θα σε κυριεύσει το άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact