ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 10 Μαΐου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Είναι σχεδόν σίγουρο, αγαπητέ Τοξότη, πως τα εμπόδια που δημιουργήθηκαν έχουν ξεπεραστεί και τίποτα δεν θα επιστρέψει τις καταστάσεις στην αρχική τους θέση. Χαλάρωσε και άσε ελεύθερο τον εαυτό σου, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις εκεί που ακόμα χρειάζεται η προσοχή και η συγκέντρωσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που είναι στον Κριό και σε ευνοεί αισθηματικά, η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου με τον δικό σου τρόπο και να είσαι βέβαιος ότι θα κάνεις πολλές καρδιές να ραγίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον των επαγγελματικών σου. Στα οικονομικά, τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Τα άστρα δείχνουν στο ζώδιό σου με ευκολία τον δρόμο της επιτυχίας και δέχεσαι υποστήριξη από σημαντικά πρόσωπα. Κάποιες τελευταίες υποχρεώσεις θα σε αναγκάσουν να κάνεις υποχωρήσεις που δεν είχες προβλέψει, γεγονός που θα σου χαλάσει προσωρινά τη διάθεση, αλλά όλα θα επανέλθουν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη που είναι στον Κριό, θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα αισθηματικά σου, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις και δεν έχεις τόσο κάθετες απόψεις. Αν δεν έχεις ταίρι, ήρθε ο καιρός να κάνεις τη γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που θα πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου θα φροντίσεις να τα ισορροπήσεις, παρ’ ότι πάλι κάτι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact