ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε με την Σελήνη στο Ζώδιο σου, είσαι απόλυτα ο εαυτός σου σήμερα! Ξεχωρίζεις σίγουρα για την λάμψη σου και η ικανότητα σου να τραβάς όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω σου! Προσοχή μόνο, στην τάση σου να είσαι γκρινιάρης, απαιτητικός και υπερβολικά παραπονιάρης, συμπεριφορά που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και εντάσεις στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Απλά ανάδειξε όλη την γλυκιά σου προσωπικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι δεν είναι ακριβώς αυτό που φαινόταν στην αρχή! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου να είσαι έτοιμος για ένταση ή υπερβολικά συναισθηματικός, εκτός αν χρησιμοποιήσεις αυτά σου τα χαρακτηριστικά, μόνο στις… προσωπικές καυτές σας στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά δυναμικός και με αυτοπεποίθηση κι αυτό θα φέρει θετικά αποτελέσματα! Οικονομικά δρας απερίσκεπτα και ξοδεύεις επιπόλαια, οπότε καλύτερα όχι σημαντικές αγορές σήμερα!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα, φίλε Λέοντα, θα νιώσεις αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά! Καλό θα ήταν, να επενδύσεις σε μία εσωτερική ψυχική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση και υλοποίηση σχεδίων ή κοινωνικές συναναστροφές. Η ημέρα θα σε βοηθήσει πολύ, να ανακαλύψεις κάτι μυστικό, κάτι κρυφό, το οποίο σε αφορά και θα εξυπηρετήσει άψογα κάποιους σκοπούς σου, τώρα αλλά και αργότερα! Ώρα να ανακτήσεις δυνάμεις και να κοιτάξεις τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα φερθείς μάλλον άστατα, αλλά και ουτοπικά στον έρωτα! Αν κάνεις μία νέα γνωριμία, θα ενθουσιαστείς πολύ εύκολα, αλλά στο τέλος της ημέρας, αναμένεται να σου δείξει άλλο πρόσωπο και να αλλάξεις γνώμη! Αν είσαι δεσμευμένος, μην θυματοποιείς τον εαυτό σου, προκειμένου να ευχαριστήσεις τον σύντροφο! Διατήρησε την δυναμική και φλογερή προσωπικότητα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, νιώθεις ότι δεν έχεις ενέργεια και ότι σε χαρακτηρίζει έλλειψη συγκέντρωσης! Οικονομικά, εκεί που δεν το περιμένεις, τα έσοδα σου αυξάνονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα στρέφει το ενδιαφέρον σου στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και συμπαθής και αυτό σε βοηθά να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και να σου έχουν ξανά εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε θεωρούν φίλο τους! Θες να βοηθήσεις έμπρακτα και να κάνεις πράγματα για το κοινό καλό και για το λόγο αυτό, όλοι σήμερα σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους! Οι τρυφερές ρομαντικές εξελίξεις φουντώνουν αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά Η Άντα Λεούση σου δίνει τώρα τις προβλέψεις σου. ☎Κάλεσε 14600 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΛ2 στο 54754 💳 Για ακόμα πιο οικονομική πρόβλεψη πάρε τα Astrocoins σου και μίλησε με -50% έκπτωση με τον αστρολόγο σου! ΔΕΣ ΕΔΩ <<

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος δυσκολεύεται να σε πλησιάσει συναισθηματικά, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας σου και της τάσης σου για φυγή. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ευγενικός, ρομαντικός και γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία τραβάς το ενδιαφέρον με τις υπέροχες ιδέες σου και προοδεύεις! Μην ξοδεύεις χρήματα αλόγιστα, γιατί στο τέλος θα εκτεθείς!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα, φίλε Ζυγέ θα αναγκαστείς, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων, αλλά και εξαιτίας κάποιων συγκυριών, να είσαι απόμακρος συναισθηματικά και επιφυλακτικά εκφραστικός. Ήρθε η ώρα να δεις κάποια πράγματα ρεαλιστικά λοιπόν! Απέναντι στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς σήμερα, πιθανόν να γίνεις λίγο παραπάνω σνομπ και ψυχρός, όμως η σοβαρότητα σου, θα κερδίσει σίγουρα τον απόλυτο σεβασμό των γύρω σου και αυτό είναι που σε νοιάζει σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα, με τον σύντροφο και συζητήσεις που θα φέρουν οφέλη στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος έχεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, ακόμα κι αν έρθεις πιο κοντά με κάποιο πρόσωπο σήμερα, έχεις την τάση να αισθάνεσαι ανώτερος και έτσι, είσαι απόμακρος συναισθηματικά, γεγονός που θα απογοητεύσει το άλλο άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, η επιτυχία είναι δεδομένη, σε οποιαδήποτε δράση σου! Εύνοια επίσης θα υπάρχει και στις οικονομικές σου συναλλαγές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μπορεί να είναι απλά μία ημέρα φίλε Σκορπιέ, αλλά ετοιμάσου για την απόλυτη ανανέωση! Μπορείς να αναμένεις περιπέτεια, νέες εμπειρίες, καλοπέραση, πολλές επαφές, νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, λόγια, συναντήσεις και μετακινήσεις, που ξαναφέρνουν την χαρά και την αισιοδοξία στην ζωή σου! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς, άλλαξε παραστάσεις και εκμεταλλεύσου την τύχη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αντέχεις πια την κτητικότητα και την ζήλια του συντρόφου σου! Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην χαλάς την αισιόδοξη ατμόσφαιρα, εξαιτίας ενός ανούσιου καυγά! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να το γλεντήσεις και καλά θα κάνεις! Φλερτάρεις, γνωρίζεις κόσμο, βγαίνεις και χορταίνεις κατακτήσεις, την μία μετά την άλλη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα αποφεύγεις κάθε είδους ευθύνη, γεγονός που θα φέρει αρκετά επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά προβλήματα και ανατροπές! Προσοχή!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές σε κάθε τομέα της ζωής σου, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου και την κτητικότητα σου! Προσπαθείς να έχεις το πάνω χέρι και να εξουσιάσεις κάθε πρόσωπο που συναναστρέφεσαι, να κινείς εσύ τα νήματα και ενίοτε να χειραγωγείς τις καταστάσεις, γεγονός που θα γυρίσει εναντίον σου! Απέφυγε εκρήξεις θυμού και ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την σεξουαλική ζωή με τον σύντροφο, αλλά επιπλέον πιθανόν σε διακατέχει μια έντονη ανασφάλεια που μεταφράζεται σε ζήλια και κτητικότητα, απέναντι στο σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις ήδη επενδύσει σε κάποιο πρόσωπο συναισθηματικά, σήμερα ξέρεις και έχεις τον τρόπο για να το σαγηνεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, ξεπερνάς δυσκολίες και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ακόμα και σε μεγάλα προβλήματα! Οικονομικές δράσεις και ενέργειες σήμερα, θα έχουν σίγουρα επιτυχία!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact