ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 11 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, βάζεις τέλος στην μοναξιά! Είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και φυσικά γοητευτικός! Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, αποφεύγεις να πάρεις μέρος σε τσακωμούς και καταφέρνεις να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία! Μάλλον την σημερινή ημέρα, εξαρτάσαι συναισθηματικά απ’την αποδοχή των άλλων, αλλά έτσι ξεχνάς να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στα βαθύτερα και ουσιαστικότερα συναισθήματα τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα είναι η ιδανική για τα ερωτικά σου! Αν είσαι ελεύθερος μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για μία νέα σχέση ή μία νέα γνωριμία που υπόσχεται μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου! Η τύχη σε βοηθά για ουσιαστική συντροφικότητα και για πλούσιες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, σε εμποδίζουν στην απόδοση σου, η τάση σου για αναποφασιστικότητα και αργούς ρυθμούς! Οικονομικά, είσαι αρκετά επιρρεπής στα έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα αποφασίζεις να σκεφτείς σοβαρά για την εξέλιξη της ζωής σου, φίλε Υδροχόε και να δεις την ουσία! Δεν σε ενδιαφέρει πια το «φαίνεσθαι» στην συμπεριφορά των άλλων, αλλά το βάθος και το νόημα αυτής της συμπεριφοράς! Προσωρινά, λες όχι στις περιπέτειες και τις διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά και ουσιαστικά θέματα! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για να βρεις μόνιμες λύσεις, σε όλα σου τα προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη με κάποιον, ο ρεαλισμός και η σοβαρότητα σου σήμερα, δεν σου επιτρέπουν να παρασυρθείς σε παθιασμένες ή συναισθηματικές στιγμές, γεγονός που ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου! Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι σήμερα πιο επιλεκτικός και δεν λες το «ναι» σε μία νέα γνωριμία, πριν διαπιστώσεις αν όντως ταιριάζετε και σου αξίζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η επιτυχία έρχεται σήμερα, ενώ οικονομικά, μία λύση έρχεται και σε βγάζει από το άγχος που είχες τελευταία!

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, νιώθεις χαρούμενος και κεφάτος! Προσφέρεις τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και δοτικότητα και οι άλλοι σε αγαπούν ακόμα περισσότερο και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Εκφράζεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο, αλλά επιπλέον δέχεσαι και εσύ τις συναισθηματικές εκδηλώσεις των άλλων, με δώρα, επαίνους και λόγια θαυμασμού! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε δραστηριότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις μεγάλα λόγια και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο, γιατί αυτό θα σε εκθέσει στα μάτια του. Μην δημιουργείς προσδοκίες, από το πουθενά! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, θαυμαστές και κατακτήσεις! Η αυτοπεποίθηση σου, είναι στα ύψη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, καλό είναι να βοηθάς τους άλλους, αλλά χωρίς να γίνεσαι αντικείμενο εκμετάλλευσης! Παρελθοντικά οικονομικά προβλήματα ξεπερνιούνται, με την βοήθεια της τύχης σήμερα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact