ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Έχεις πάρα πολλές υποθέσεις, Αιγόκερέ μου, οι οποίες σε προβληματίζουν και κρατάς μέσα σου, χωρίς να μιλάς σε άτομα που είναι δικά σου. Μην το κάνεις, αφού έτσι κλείνεσαι στον εαυτό σου, μπαίνοντας συνεχώς σε αρνητικές σκέψεις. Μίλησε σε κάποιο πρόσωπο εμπιστοσύνης για όλα αυτά που σε απασχολούν και σε βεβαιώνω, ότι στο τέλος θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλα σήμερα με τον σύντροφο σου, Αιγόκερε, και πες του τι είναι αυτό που σ’ ενοχλεί ή προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Αιγόκερε, για την πορεία της δουλειάς σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΓενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάποιο ξεσκαρτάρισμα στα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου, εντοπίζοντας αυτά που απλώς προσποιούνται τους φίλους σου. Ξέρεις πάρα πολύ καλά τι σου γίνεται, άσχετα αν μερικές φορές από τον ευγενικό σου χαρακτήρα δεν θέλεις να προσβάλεις κάποιον. Ξεκινά, λοιπόν, από τώρα και διώξε από τη ζωή σου όλα τα τοξικά άτομα που φέρνουν πίσω την πορεία των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην τραβάς το σχοινί με το ταίρι σου, Υδροχόε μου. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά με συζήτηση σε χαμηλούς τόνους μπορείς να τα λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πάντως πολλά πράγματα μαζί, αφού στο τέλος θα γίνουν λάθη που δε θα μπορείς να διορθώσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θ’ αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Το μυαλό σου γυρίζει συνεχώς, Ιχθύ, κι οι ιδέες σου είναι ατελείωτες. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά πράγματα και να πετύχεις ακόμη και στόχους, που αυτή τη στιγμή φαίνονται άπιαστοι. Σε πληροφορώ ότι με τις κινήσεις που κάνεις και τη γλυκύτητα του χαρακτήρα σου θα καταφέρεις όλα αυτά που θέλεις και μάλιστα με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις, Ιχθύ μου, μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα, μόνο πάνω στο σύντροφό σου. Πρέπει να δράσεις κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει ν’ αποφύγεις τα νέα έξοδα, αφού οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που σε ακολουθούν από το παρελθόν.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact