ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, θα είσαι λίγο ευέξαπτος κι επιθετικός. Αυτή σου η διάθεση μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με αγαπημένα σου άτομα, κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις. Οι δικοί σου καταλαβαίνουν ότι αυτή την περίοδο δεν είσαι στην καλύτερή σου φάση και προσπαθούν οι ίδιοι να κρατήσουν τις ισορροπίες. Προσπάθησε με ηρεμία και χωρίς εκνευρισμό να λύσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία που έχεις κάνει, Κριέ, θα σε οδηγήσει σε σκέψεις και προβληματισμούς. Αν δεις ότι δε σου ταιριάζει, καλύτερα να μην τη συνεχίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ, σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Θα σε ταλαιπωρήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, η αγάπη σου για κάποιο οικογενειακό σου άτομο θα είναι αρκετά έκδηλη κι αυτό θα το γεμίσει με ευχάριστα συναισθήματα. Έχεις την ανάγκη να του εκφράσεις την τρυφερότητά σου, αλλά και την ευγνωμοσύνη που νιώθεις, για όσα σου έχει ανιδιοτελώς προσφέρει έως τώρα. Μαζί του, θα πλημυρίσει κι η δική σου καρδιά με αγαλλίαση, ικανοποίηση και χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αδυνατείς να δεχτείς, Ταύρε μου, τους περιορισμούς, που μπορεί να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε δυναμικά την κατάσταση, αρκεί να μη στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ταύρε, οι ιδέες σου θα είναι εξαιρετικές κι οδηγούν στη βελτίωση των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Προσπάθησε οι οικονομικές κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα. Να ξέρεις, ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, το περίεργο παρελθόν ενός άτομου του κοινωνικού σου περίγυρου βγαίνει στην επιφάνεια, προκαλώντας σου μεγάλη έκπληξη, αλλά και πάρα πολλές απορίες. Θα μπεις στη διαδικασία να μάθεις περισσότερα, όχι ρωτώντας τρίτους, αλλά προσεγγίζοντας κατευθείαν τον «πρωταγωνιστή. Η διακριτικότητά σου θα έχει ως αποτέλεσμα το να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις, αφού το πραγματικό σου ενδιαφέρον είναι να βοηθήσεις το άτομο αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς ότι ο σύντροφός σου σε πιέζει, Δίδυμέ μου, και πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μίλα σήμερα μαζί του, για να του δώσεις να καταλάβει τι είναι αυτό που ζητάς και θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν τελικά οι νέες καταστάσεις είναι συμφέρουσες για σένα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, διαφορετικά στο τέλος θα χάσεις τον έλεγχο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact