ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα, Κριέ, κουράστηκες πολύ από τις αναρίθμητες υποχρεώσεις. Οι δυσκολίες όμως υποχωρούν σιγά-σιγά και η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά. Φρόντισε σήμερα να είσαι συνεπής και να μην αφήσεις εκκρεμότητες να σου χαλάνε την ισορροπία. Η τακτοποίηση των υποθέσεών σου βοηθάει στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το συναισθηματισμό τον έχεις, Κριέ, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις, λοιπόν, να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται στους ρυθμούς που θέλεις. Είσαι σε περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε σήμερα τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι υποθέσεις σου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, Ταύρε, αλλά η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται σήμερα στον Υδροχόο, σε επηρεάζει και οι ανασφάλειες συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, στρέφοντάς σε προς λάθος επιλογές. Η ψυχολογική σου κατάσταση είναι ανικανοποίητη και δε σε οδηγεί κάπου, οπότε φρόντισε να επαναφέρεις τις ισορροπίες σου και να προχωρήσεις με ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε μου, θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφο σου (σε ευνοεί ο Ερμής από τον Υδροχόο) και θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα, που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου όπως ξέρεις και θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα πάνε πολύ καλά, αφού μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις, ώστε να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact