ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, τα συναισθήματά σου θα είναι λίγο ανάμικτα. Από τη μία θα θέλεις να κάνεις πάρα πολύ δραστηριότητες, ενώ από την άλλη θα δείχνεις μία μικρή αναβλητικότητα. Θα μιλήσεις με κάποιο δικό σου άτομο, το οποίο θα σου δώσει ψυχική δύναμη για ν’ ανταπεξέλθεις στα ζητήματα, τα οποία σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Μία βραδινή έξοδος θα σου έκανε αρκετά καλό ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις σήμερα περισσότερη σημασία στη σχέση σου, Τοξότη, θέλοντας να λύσεις προβλήματα που ενδεχομένως έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Τοξότη, να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα. Τα καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, ευνοούνται. Σε προτάσεις που ίσως δεχτείς στα οικονομικά σου, μην απαντήσεις, πριν σκεφτείς καλά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, θ’ αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος και, κάνοντας την αυτοκριτική σου, θα χαλάσει λίγο η διάθεσή σου. Όλα αυτά θα τα μοιραστείς με άτομο της εμπιστοσύνης σου, το οποίο με τη σειρά του θα προσπαθήσει να σου δώσει άλλες διεξόδους. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα το πετύχει. Όλη αυτή η αναδρομή τελικά θα σου κάνει καλό ψυχικά, αφού θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από κεντρικά λάθη του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα, Αιγόκερε, θα πάει πολύ καλά, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και δεν απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν πρέπει να έχεις άγχος για το παραμικρό στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αφού τα θέματά της έχουν δρομολογηθεί με τόσο καλό τρόπο, που όλα θα εξελιχθούν θετικά. Στα οικονομικά σου, η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη και να καλύψεις ανοίγματα του παρελθόντος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η χαρισματική σου προσωπικότητα, Υδροχόε, σήμερα θα σε βγάλει από μία αρκετά δύσκολη κατάσταση. Φρόντισε ν’ ακούσεις τις συμβουλές του στενού συγγενούς σου, που θα σε βοηθήσει. Τον υπόλοιπο χρόνο σου, δείχνεις να περνάς κάνοντας ανασκόπηση των γεγονότων, ώστε στο μέλλον να μην επαναλάβεις λάθη, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βάλε καλύτερο πρόγραμμα στις κινήσεις σου, Υδροχόε, αφού οι πολλές υποχρεώσεις σου σε άλλους τομείς δε σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα θ’ αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση και μην παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact