ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου

Όλα αλλάζουν και όσοι τολμήσουν, θα είναι οι νικητές!

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού σήμερα και διεκδικούμε ανανέωση, βελτίωση και θετική αλλαγή με επιτυχία! Είμαστε εύστροφοι, έχουμε ιδέες και είμαστε ατρόμητοι!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, η διάθεσή σου θα έχει σκαμπανεβάσματα. Θα θέλεις ν’ ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα, αλλά θα σε βρίσκουν και στιγμές αδράνειας. Στη διάρκεια της ημέρας θα καταλάβεις, ότι αυτό δε θα σε οδηγήσει κάπου και θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς το υπόλοιπό της, προχωρώντας σε πολλές δραστηριότητες. Μπορείς ν’ ασχοληθείς με δικά σου άτομα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και ν’ αποκτήσεις δυνάμεις για αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Βάλε σήμερα καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, Κριέ, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, απρόοπτα γεγονότα θα σε ξαφνιάσουν και θα φέρουν στο δρόμο σου ένα νέο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στο χώρο της δουλειάς σου, Κριέ. Προσπάθησε, λοιπόν, να μη χαλάσεις κάτι από το φόρτο εργασίας και τον εκνευρισμό που θα έχεις σήμερα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τα πολλά έξοδα και βάλε προγραμματισμό απέναντι στις υποχρεώσεις σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αυτή τη μέρα, Ταύρε μου, θα δεις να μην προχωρούν κάποια σχέδιά σου. Μην απογοητεύεσαι και μην ξεσπάς τον εκνευρισμό σου σε άτομα που δεν πρέπει. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού αυτές οι καθυστερήσεις είναι πολύ προσωρινές. Οι κινήσεις που έχεις κάνει, είναι θετικές και σε βεβαιώνω ότι στο μέλλον τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε σωστό δρόμο, Ταύρε, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες θα είναι καλές στον επαγγελματικό σου τομέα, Ταύρε, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις κι έρχονται από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί και ξεπερνάς με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία κάποια εμπόδια που παρουσιάζονται. Η θετική σου σκέψη σε βοηθά κι αισθάνεσαι μεγάλη σιγουριά για τις κινήσεις σου. Σε καινούργια μονοπάτια σε βάζει ένα φιλικό σου πρόσωπο κι αυτό οφείλεται στην αναγνώριση των ικανοτήτων σου, αφού είσαι άτομο που επικοινωνεί εύκολα με τον περίγυρό του και τακτοποιεί δύσκολες καταστάσεις με πολύ απλό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Δίδυμε, σήμερα να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το έχει ανάγκη και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα κυλήσει αρκετά ομαλά η μέρα σου στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε. Θα ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, αφού ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μη σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για ν’ ανταπεξέλθεις.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact