ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 17 Ιανουαρίου

Αντίθεση Σελήνης στους Διδύμους με Αφροδίτη στον Τοξότη και οι… αντιθέσεις σε έρωτα και χρήμα, καλά κρατούν! Προσοχή οφείλουν να δείξουν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ σήμερα θα ενδιαφερθείς για βαθύτερη και πιο ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω σου! Ξέρεις πώς να εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι και οποιαδήποτε συζήτηση επιδιώξεις τώρα, θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σε ικανοποιήσει συναισθηματικά και ψυχικά! Προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε μεγάλα λόγια, κουτσομπολιά ή ψέματα, έστω και αθώα, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς! Προσπάθησε με σωστή συζήτηση, να διατηρήσεις καλές σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, αλλά και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα για σένα που είσαι δεσμευμένος, ιδίως να επιδιώξεις μία ήρεμη και ομαλή συζήτηση με το ταίρι σου! Προσπάθησε μόνο να είσαι αντικειμενικός στα λόγια σου! Για σένα που είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη, φλερτ, ερωτικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, αλλά και ευκαιρίες για καινούργιες γοητευτικές γνωριμίες, που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά χάνεις τον έλεγχο, λόγω της υπερβολικής ανεμελιάς και παιδικότητας που σε διακρίνει σήμερα! Μείνε ώριμος και συγκρατημένος!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα υπάρξουν κάποια γεγονότα που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και θα πλήξουν την αυτοεκτίμησή σου. Κάποιες σχέσεις ή καταστάσεις, που μέχρι τώρα είχες δεδομένες, αλλάζουν και αυτό ίσως σε αγχώσει! Προσπάθησε λοιπόν να προστατέψεις τα κεκτημένα σου την σημερινή ημέρα, ώστε να ανακτήσεις την αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, που τόσο έχεις ανάγκη. Φρόντισε μόνο να μην βρεις διέξοδο σε διατροφικές υπερβολές, που αργότερα ενδεχομένως να μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η θετική πλευρά της ημέρας είναι σαφώς η αισθησιακή και παθιασμένη ατμόσφαιρα, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς, ιδίως αν έχεις ήδη ταίρι. Ωστόσο η ημέρα έχει και αρνητική πλευρά, η οποία αφορά την τάση σου για κτητικότητα, ζήλια και ισχυρογνωμοσύνη, χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να συγκρατήσεις, αν δεν θες να έχεις απώλειες! Μην προκαλείς ανούσιες κόντρες λοιπόν, λόγω συναισθηματικών εναλλαγών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ημέρα δίνει μια αστάθεια στα οικονομικά σου ζητήματα. Επαγγελματικά οι καταστάσεις θα εναλλάσσονται συχνά! Κάνε υπομονή, μία μέρα είναι και θα περάσει!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, ετοιμάσου να πέσουν όλα τα φώτα πάνω σου και να τραβήξεις την προσοχή, με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο! Αν φερθείς έξυπνα, χωρίς νευρικότητα και ξεσπάσματα, θα έχεις φήμη, θετικές εξελίξεις και ευχάριστες αλλαγές. Μπορείς εύκολα να γίνεις ο επικεφαλής των καταστάσεων και κινήσεις εσύ τα νήματα, σε υποθέσεις που θες τώρα να δρομολογηθούν! Είσαι ικανός, έξυπνος, με ταλέντο στους σχεδιασμούς και στα νέα ξεκινήματα! Προσπάθησε λοιπόν, να προωθήσεις αυτόν τον βελτιωμένο σου εαυτό και πετύχεις σήμερα σκοπούς και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις σήμερα ιδιαίτερα αυξημένη διαίσθηση και ευαισθησία στον ερωτικό τομέα και στηρίζεσαι περισσότερο στο ένστικτο, παρά στην λογική σου. Αυτό ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις και διαψεύσεις, ιδίως αν περιμένεις από τον άλλο να δείξει το ενδιαφέρον του! Ωστόσο, η προσωπική σου γοητεία, σε βοηθά απόλυτα, στο να έχεις νέες κατακτήσεις και ερωτικές επιτυχίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι αρκετά επιρρεπής στα λάθη σήμερα, λόγω παρορμητικότητας! Θα πρέπει λοιπόν, να γίνεις άμεσα πιο υπεύθυνος, όπως επίσης να περιορίσεις και τα έξοδα σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, θα νιώσεις την επιθυμία και την ανάγκη, να αποσυρθείς κοινωνικά και να προστατέψεις τα μυστικά σου, αλλά και να κρατήσεις την ιδιωτική σου ζωή, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Όλη αυτή η στάση σου, θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους σκοπούς σου, αφού μέσα από αποκαλύψεις που αφορούν άλλους, θα διαπιστώσεις ποιοι πραγματικά σε αγαπούν, ποιοι είναι ειλικρινείς και ποιοι όντως θέλουν το καλό σου! Μην διστάσεις να στηριχτείς στην διαίσθηση σου! Είναι αυτή που θα σου δώσει τις σωστές απαντήσεις σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αποφασίζεις την σημερινή ημέρα, να κρατήσεις την συναισθηματική σου ζωή μυστική. Αυτό μπορεί να σημαίνει, είτε ότι θες να προστατέψεις την ευτυχία σου με τον σύντροφο, από τυχόν ζήλια και φθόνο για την σχέση σας, είτε ότι ένας απαγορευμένος έρωτας σου τραβά τώρα το ενδιαφέρον και πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνει στο παρασκήνιο! Αν περιμένεις κάποια κίνηση ή μήνυμα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει, ίσως αυτό γίνει τις βραδινές ώρες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξουν ίσως κάποια προβλήματα συνεννόησης με τους συναδέλφους, γεγονός που θα σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου! Οικονομικά έχεις εύνοια, ιδίως αν θες να κάνεις μία συμφωνία σήμερα!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα η συναισθηματική επαφή με φίλους θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, αγαπητέ Λέοντα. Εάν θες να πεις ή να συζητήσεις κάτι συγκεκριμένο με κάποιον φίλο σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ειπωθεί και να συζητηθεί. Ακόμα κι αν πρόκειται για ένα αρκετά ευαίσθητο ή αμήχανο θέμα, οι επαφές με τους φίλους σου είναι τόσο ευνοημένες, που θα βρεις σίγουρα τον σωστό τρόπο να το αναφέρεις! Γενικά, λόγω γεγονότων και συγκυριών οι φιλικές σχέσεις τώρα, είναι πολύ πιο ουσιαστικές και φυσικά βοηθητικές στους προσωπικούς σου στόχους και όνειρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έντονη επίδραση στην ερωτική σου ζωή, θα έχει κάποια φίλη ή φίλος σου σήμερα! Είτε θα σου μεταφέρει μία είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που θα σε χαροποιήσει και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, είτε θα σε συμβουλέψει σχετικά με την σχέση σου, ώστε να λύσεις τυχόν προβλήματα που υπάρχουν αυτήν την περίοδο με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είναι καλή ευκαιρία τώρα να επανεξετάσεις κάποιους στόχους και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου! Οικονομικά, στην ζυγαριά έσοδα-έξοδα, δυστυχώς σήμερα νικούν τα έξοδα…

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact