ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 18 Αυγούστου

Κριός

Γενικά: Μπορεί να μην αισθάνεστε άνετε με την συναισθηματική ένταση που ίσως εμφανιστεί σε κάθε πλευρά της ζωής σας σήμερα. Μπορεί να αναρωτιέστε τι είναι τόσο σημαντικό και γιατί οι γύρω σας είναι τόσο εκνευρισμένοι χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ίσως εσείς πρέπει να πάρετε τα πράγματα πιο σοβαρά και να λειτουργείτε με μεγαλύτερη ευαισθησία. Η αδιαφορία σας μπορεί να είναι πλεονέκτημα αλλά μπορεί να είναι και ο μεγαλύτερος εχθρός σας σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα: Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με άτομα που κάποιοι άλλοι δεν μπορούν. Αυτό σας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην δουλειά σας. Έχετε την ικανότητα να λειτουργείτε ως σημαντική γέφυρα ανάμεσα σε διαφορετικές προσωπικότητες και οπτικές. Αυτά θα σας φανούν χρήσιμα σήμερα.

Ταύρος

Γενικά: Υπάρχει ένταση στις σχέσεις σας τώρα και μπορεί να αισθάνεστε ότι κάθε κατάσταση είναι εξαιρετικά σημαντική. Ηρεμήστε τις φωνές που ακούτε στο κεφάλι σας. Κάντε διαλογισμό ή yoga και αναπνεύστε βαθιά. Να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι τόσο δραματικό όσο φαίνεται. Και αυτό θα περάσει. Σε μερικές ημέρες θα μπορείτε να διώξετε τις ανησυχίες σας.

Οικονομικά και καριέρα: Επειδή κάποιος μιλά με πολύ αυτοπεποίθηση σήμερα δεν σημαίνει ότι έχει και δίκιο. Κάποιος που θα συναντήσετε θα μιλάμε πολύ αυτοπεποίθηση. Αυτό το άτομο είναι πολύ σίγουρο για τις ιδέες τους αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις πιστεύετε και εσείς.

Δίδυμοι

Γενικά: Μπορεί να μην αισθάνεστε πολύ καλά από ένα συναισθηματικό πρόβλημα που υπάρχει πάνω από το κεφάλι σας. Μην αφήσετε σε αυτό το συναίσθημα να σας καταβάλει αν και τώρα φαίνεται αδύνατο να κάνετε κάτι άλλο. Ένα καλός φίλος μπορεί να σας βοηθήσει και να σας υποστηρίξει. Μην καταλήξετε να στρέφετε αλλού την προσοχή. Η πίστη και η συμπαράσταση είναι τα κλειδιά για σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα: Μάλλον θα εμπλακείτε σε μια διαφωνία σήμερα για το πως πρέπει να αντιμετωπιστεί μια κατάσταση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υπερηφάνεια σας θα αντιμετωπιστεί ως απειλή και αυτό θα δημιουργήσει τον καβγά. Να είστε προσεκτικοί. Είστε σε επικίνδυνο σημείο. Μην φανείτε χαζοί.

Καρκίνος

Γενικά: Ότι και να κάνετε κάντε το με πάθος. Έχετε την τάση να υπεραναλύετε τα πράγματα ενώ πρέπει απλά να ακολουθήσετε την διαίσθησή σας. Ξέρετε μέσα σας με ποιον τρόπο πρέπει να προχωρήσετε και πως να συμπεριφερθείτε στους γύρω σας. Μην προσπαθήσετε να πιέσετε καταστάσεις. Είναι μια υπέροχη ημέρα. Έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με άλλους. Λάβετε την αγάπη και την κατανόηση που σας αξίζει.

Οικονομικά και καριέρα: Οι προθέσεις σας είναι καλές αλλά το να ξεκινήσετε αυτά τα σχέδια μπορεί να μην είναι πολύ εύκολο. Οι απρόσμενες μεταβλητές θα εμφανιστούν από παντού. Υπάρχουν πολλές κρυμμένες πλευρές για τις οποίες πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Υπάρχουν πολλά κρυμμένα κάτω από την επιφάνεια.

Λέων

Γενικά: Βουτήξτε βαθιά. Δεν είναι σήμερα ημέρα για να μείνετε στα ρηχά νερά. Είναι μια ημέρα για να ξεπεράσετε τα όριά σας. Αν και μπορεί να υπάρχουν πολλά συναισθήματα που σας ακολουθούν σε ότι κάνετε αφήστε τον ενθουσιασμό να σας γεμίσει με πάθος και μην σταματήσετε. Το να ξεκινήσετε μπορεί να είναι δύσκολο και ίσως θέλετε να περάσετε την ημέρα στο κρεβάτι. Μόλις ξεκινήσετε θα είναι δύσκολο να επιβραδύνετε.

Οικονομικά και καριέρα: Κάποιο άτομο θα σας πάρει υπό την προστασία του/της. Αυτή η μεγάλη υποστήριξη θα είναι μεγάλο όφελος για εσάς. Μην αντιστέκεστε στην βοήθεια αυτή. Αυτή η ώθηση είναι το κλειδί που ψάχνατε. Μαζί μπορείτε να φθάσετε ακόμα πιο ψηλά.

Παρθένος

Γενικά: Μπορεί να νομίζετε ότι μόνο λίγοι μπορούν να διαχειριστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Τι κάνετε όμως εσείς για να βελτιώσετε την ικανότητά σας αν δεν δοκιμάζετε τα όριά σας; Σήμερα είναι η ημέρα σας. Είναι μια από εκείνες τις στιγμές όπου λάμπετε από πάθος και θέλετε να το δείξετε σε όλον τον κόσμο.

Οικονομικά και καριέρα: Όλα συνεχίζουν ομαλά μέχρι να βρείτε αντιμέτωποι με κάποιον που έχει τόσο ισχυρή θέληση όσο εσείς. Το να συμβιβαστείτε δεν θα είναι εύκολο υπό αυτές τις συνθήκες. Να είστε προετοιμασμένοι για συμβιβασμούς όμως. Δεν θα περάσει το δικό σας.

Ζυγός

Γενικά: Το να βρείτε λύσεις δεν θα είναι δύσκολο χάρη στις ερευνητικές σας ικανότητες σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε ότι η αλήθεια είναι κάτω από την επιφάνεια. Μερικές φορές μπαίνετε στον πειρασμό να προσπερνάτε κάποια πράγματα χωρίς να σκέπτεστε τι υπάρχει από κάτω. Σήμερα είναι μια άλλη ημέρα. Κάποια έντονα συναισθήματα από τα βάθη της ψυχής σας είναι αυτά που σας ανησυχούν.

Οικονομικά και καριέρα: Θα κάνετε έναν υπέροχο νέο φίλο στην δουλειά σας. Αυτή η πολύτιμη πηγή θα είναι πολύ σημαντική για εσάς, σημαντικότερη από όσο αντιλαμβάνεστε. Αυτό το άτομο είναι λίγο περίεργο αλλά έχει χρήσιμες πληροφορίες από τις οποίες μπορείτε να ωφεληθείτε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact