ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 2 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης σε πρακτικά θέματα, αλλά και συγγενικές σχέσεις! Γενικά, τα βαθιά συναισθήματα σου εντείνονται, όπως και τα ένστικτα και η διαίσθηση σου. Θα καταλάβεις πολλές από τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν, γεγονός που θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δένεσαι συναισθηματικά με το ταίρι σου και περνάτε όμορφα, απολαμβάνοντας μαζί τις μικρές χαρές του σπιτιού! Αν είσαι ελεύθερος, για κάποιο λόγο σήμερα, θα επανέλθουν κάποιες αναμνήσεις, νοσταλγία και μία περίεργη προσκόλληση, σχετικά με ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απολαμβάνεις επαγγελματική εύνοια και πετυχαίνεις οικονομικούς στόχους με ευκολία!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι μία ξεκάθαρα εύκολη υπόθεση! Ο άμεσος, κατανοητός και ευθύς τρόπος που μιλάς και επικοινωνείς, θα φέρει στο δρόμο σου, πολλές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή και να πετύχεις στόχους! Οι δράσεις σου και οι ιδέες σου σε καταστάσεις και περιστάσεις, είναι απόλυτα ικανοποιητικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου, χρειάζεται άμεσα περισσότερη υπευθυνότητα, εντιμότητα και συναίσθημα από μέρους σου! Σήμερα, αν δεχτείς κάποια παράπονα από τον σύντροφο, κάτσε και άκου τι έχει να σου πει και μην αδιαφορείς ! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ερωτικές επικοινωνίες και φλερτ και νιώθεις απόλυτα επιθυμητός και περιζήτητος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα πρέπει να είσαι πιο διαλλακτικός με συνεργάτες και συναδέλφους, ώστε να οι διαπροσωπικές σχέσεις, να είναι ομαλές. Κάποια μικρά έξοδα, θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, αλλά είναι προσωρινό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα νιώσεις πολύ πιο δυνατός, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν, έρχονται τώρα αβίαστα, αλλά πριν τις υλοποιήσεις, κάνε ένα προγραμματισμό, ώστε να μην πέσεις πάλι σε λάθη! Συγκυρίες και γεγονότα ωστόσο, θέλουν από εσένα σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου επικοινωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα εκφράσεις με κάθε τρόπο στον σύντροφο σου, την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Δεν χρειάζεται όμως να το κάνεις αυτό με τάσεις κτητικότητας και απαιτητικότητας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να γίνεις πιο ντροπαλός και συνεσταλμένος από ότι συνήθως, ιδίως απέναντι στο φλερτ ενός εξωστρεφούς και θαρραλέου ατόμου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νέες λύσεις και ιδέες, φέρνουν επαγγελματική επιτυχία, αλλά και οικονομικές λύσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact