ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η ώρα των αλλαγών έφτασε, Κριέ μου, και δε χωράει κάποια αναβολή. Δυστυχώς, θα πρέπει να αποχωριστείς τις ευκολίες που σου προσφέρθηκαν όλο αυτό το διάστημα και να προχωρήσεις χωρίς κάποια ιδιαίτερη υποστήριξη στο δρόμο σου. Θα τα καταφέρεις πάντως περίφημα, αν παραμείνεις συνεπής στις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά θέματα στη σχέση σου, Κριέ, σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλησε με το ταίρι σου και απόφυγε να παίρνεις όλες τις καταστάσεις πάνω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, θα τα πας πάρα πολύ καλά σήμερα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Φρόντισε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με ιδιαίτερη επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η ευγένεια, η καλοσύνη και η ανεκτικότητα, Ταύρε μου, που δείχνουν αγαπημένα σου πρόσωπα στην αναβλητικότητά σου έχουν φτάσει σε οριακό επίπεδο. Μην πιέζεις τις καταστάσεις στα άκρα, οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου από σήμερα, για να βάλεις σε τάξη όσα απαιτείται να έχουν ισορροπία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ταύρε μου, θα πάρει άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις οργανώσει για τη δουλειά σου, Ταύρε, μπορεί να καθυστερούσαν, αλλά θα αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις έξοδα ούτε στο ελάχιστο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σπαρτιάτης o αρχιτέκτονας πίσω από Μεγάλα έργα στο Ντουμπάι

Ο Σπαρτιάτης Αρχιτέκτονας Παναγιώτης Τόμπρας είναι ο άνθρωπος…

Viral o «Μακεδονομάχος» που βγήκε να διώξει τους μετανάστες

Τον γύρο του Διαδικτύου μάλιστα κάνει φωτογραφία που…

Πάτρα: «Μαμά δεν καταλαβαίνεις τη φωνή μου γιατί μου έσπασαν ακόμα και τα δόντια»

Έχουν ξεφύγει εντελώς οι απατεώνες με τα τηλεφωνήματα…

Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης στη Μάνη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελίας…

Τζιχαντιστής στην Αθήνα ζητεί εκδίκηση για τον θάνατο του Μπαγκντάντι

Ένας Αλγερινός που βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και…
contact