ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Σε περιμένει αρκετό τρέξιμο, Κριέ, και υποχρεώσεις. Φρόντισε να τελειώνεις με τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν θέλεις πραγματικά να ξεμπερδεύεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς τόσο πολύ στις λεπτομέρειες. Άλλωστε, μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ θετική και οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Κριέ, να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να στεναχωρούν εσένα και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, θα έχεις έντονο άγχος για οικονομικές οφειλές και προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάγκη σου, Ταύρε, για κοινωνική καταξίωση είναι μεγάλη. Όμως αυτός ο αγώνας, όταν γίνεται με υπερβολή, καταλήγει πολύ κουραστικός και οδηγεί σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Ευτυχώς, που τελικά πάντα κάτι κάνεις και σώζεις την κατάσταση την τελευταία στιγμή. Η έντονη δραστηριότητα που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, που κάποιες καταστάσεις σου έχουν δημιουργήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε, να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη σχέση σου, για να την κάνεις ακόμα πιο όμορφη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, Ταύρε, μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μην βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact