ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα προκαλέσεις τη συμπάθεια, αλλά και το θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου. Καταφέρνεις να κάνεις κινήσεις και να προγραμματίσεις κάποιες εκδηλώσεις. Θα υπάρχει βέβαια πολύ τρέξιμο και κούραση, προκειμένου όλα αυτά που έχεις δρομολογήσει, να ολοκληρωθούν στο σωστό χρόνο. Θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση, η οποία θα σε αποζημιώσει και θα σε γεμίσει με καινούργιες ιδέες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να κάνεις στο ταίρι σου τις προτάσεις σου, τις οποίες θα δεχτεί και θα περάσετε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά τα παλιά, που σε προβλημάτιζαν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμέ μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θ’ αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι υποσχέσεις που θα δώσεις σήμερα, Καρκίνε μου, πρέπει να είναι αποτέλεσμα σκέψης για το αν μπορείς να τις τηρήσεις, αφού έχεις ήδη φορτωθεί πάρα πολλά. Η καλή σου καρδιά δε θέλει να χαλάσει το χατίρι σε αγαπημένα σου άτομα, γι’ αυτό οφείλεις να σκεφτείς και να μην κινηθείς παρορμητικά. Για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση αργότερα, μελέτησε λεπτομερώς όλες τις πτυχές στις υποχρεώσεις που θ’ αναλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε μου, να διαφυλάξεις την σχέση σου από τρίτα άτομα, που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου, Καρκίνε, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Θα πρέπει να σου υπενθυμίσω, Λέων μου, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως θέλεις. Κάποιες καθυστερήσεις, πάνω σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις, είναι αναμενόμενες, οπότε δε χρειάζεται να νιώθεις υπερένταση λόγω της βιασύνης σου. Απαιτείται να μείνεις λίγο μόνος, για να σκεφτείς ήσυχα τι πρέπει να κάνεις και να προγραμματιστείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλα σήμερα με το ταίρι σου, Λέων, και πες του ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σας. Θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να πάντως να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις έντονη κοινωνικότητα και θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Θα θέλεις ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να μοιραστείς μαζί του κάποια πράγματα του παρελθόντος σου, που σ’ έχουν συγκλονίσει. Το άτομο αυτό σου προκαλεί τη συμπάθεια και θέλεις να το έχεις μαζί σου και στο μέλλον. Υποχρεώσεις, οι οποίες ακόμη σε προβληματίζουν, θα ολοκληρωθούν με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, απόφυγε να εκνευριστείς στη σχέση σου, καθώς θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια, που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Εσύ, που ακόμη βασανίζεσαι από τη μοναξιά, σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να μιλήσεις με συνεργάτες σου για το μέλλον της δουλειάς σου, καθώς οι συζητήσεις θ’ αποδειχθούν αδιέξοδες. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact