ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου

Σελήνη Τρίγωνο με Ουρανό σήμερα και οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, ανανεώνονται συναισθηματικά, λόγω ανέλπιστων χαρμόσυνων καταστάσεων και γεγονότων! Όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Από το πρωί, Κριέ μου, θα έχεις πάρα πολύ ευχάριστη διάθεση. Οι πληροφορίες όμως που θα έρχονται σε σένα από άτομο του κοινωνικού σου περίγυρου, θα σε κάνουν να αμφισβητείς τις καλές ειδήσεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι καταστάσεις είναι θετικές για σένα. Θα προσπαθήσεις να δεις και την άλλη όψη του νομίσματος, για να πας καλύτερα τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, Κριέ. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις στο ταίρι σου εκείνα που θέλεις, για να περνάτε ακόμη πιο όμορφα μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Κριέ, πηγαίνουν μια χαρά. Οι επαγγελματικές βάσεις σου είναι πολύ καλές. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θ’ αποδειχθούν θετικές για τα έσοδά σου. Μερικά θέματα, τα οποία μέχρι τώρα καθυστερούν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, δε θα έχεις κανένα σκοπό να αφήσεις ανέγγιχτη κάποια υπόθεση, αφού δε θα παραπέμψεις κάτι για αύριο. Θα δείξεις μεγάλο δυναμισμό και θα εκμεταλλευτείς στιγμές που θα παρουσιάζονται, ώστε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, τα οποία θα σου φανούν ωφέλιμα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις σήμερα κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Ταύρε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Όταν ο Κουφοντίνας σκότωσε τον Αξαρλιάν και πήγε σαν περαστικός να δει το πτώμα του

Πλατεία Συντάγματος, μεσημέρι 14 Ιουλίου 1992. Κίνηση, ζέστη,…

«Σφάζονται» για την αρχηγία

Μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της περασμένης…

Σκηνές χάους σε νυχτερινό: Πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν λόγω… κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε…

ΕΛ.ΑΣ.: Επιστολή 37 ανώτατων αξιωματικών στον Κ.Μητσοτάκη – «Ιδού τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό…

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Καΐκι αντιμετώπισε το «υπερκύτταρο» της Χαλκιδικής

Ταινία τρόμου θυμίζουν οι εικόνες ανοιχτά της Ποτίδαιας.…
contact