ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 3 Ιανουαρίου 2019

Σύνοδος Σελήνης με Ερμή σήμερα στον Τοξότη και εκφράζουμε το συναίσθημα μας, τις ανάγκες μας και διεκδικούμε αποτελεσματικά τους στόχους μας! Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δίνει τύχη σε έρωτα και χρήμα, στα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, καλωσόρισε μία ημέρα γεμάτη ενέργεια, κέφι και αισιοδοξία! Η καλύτερη, για επαφές, για ωφέλιμες γνωριμίες, για εξόδους ή ακόμα και για την οργάνωση ή πραγματοποίηση ενός ταξιδιού! Ένα καλό νέο ή είδηση, θα σου επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου και θα σε φέρει πολύ πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός μεγάλου σου στόχου! Πέρασε όσο πιο καλά γίνεται και εκμεταλλεύσου ευκαιρίες για ευχάριστες μετακινήσεις και συζητήσεις! Η Τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία νέα γνωριμία, μία είδηση ερωτική ή ένα μήνυμα συναισθηματικό, σου δίνουν χαρά! Μία εξομολόγηση έρχεται που θα αλλάξει την ζωή σου! Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα, λένε και ο έρωτας στο αποδεικνύει αυτό, σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον εργασιακό τομέα, πετυχαίνεις στόχους και έρχεσαι πιο κοντά με τους συναδέλφους σου! Προσοχή μόνο, χρειάζονται τα οικονομικά σου, γιατί κάνεις υπερβολικά έξοδα, χωρίς να ουσία!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα μία είδηση ή ένα μήνυμα θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που στερήθηκες τις προηγούμενες ημέρες! Νιώθεις να πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και εκπληρώνεις ουσιαστικές επιθυμίες! Τα κεκτημένα σου είναι προστατευμένα, γι’ αυτό μην γκρινιάζεις χωρίς λόγο! Αποφασίζεις να ασχοληθείς με την εμφάνιση σου και ιδιαίτερα με την απώλεια κιλών, με την έναρξη μίας διατροφής ή δίαιτας! Η ιδανικότερη μέρα για να βγεις για ψώνια, είναι η σημερινή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές αλλά και πίστη από τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, δείχνει ουσιαστικό ενδιαφέρον για σένα σήμερα και αυτό σου δίνει βάσιμες ελπίδες για κοινό μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, εκμεταλλεύεσαι την δυναμικότητα σου και πετυχαίνεις να τελειώσεις όλες τις εκκρεμότητες σου, έστω και αργά! Έρχονται έξτρα έσοδα και οικονομικές λύσεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η ιδανική μέρα, για σένα φίλε Δίδυμε, προκειμένου να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες! Είσαι κοινωνικός, ευγενικός, διαλλακτικός και αυτό σε κάνεις δημοφιλή, συμπαθή και περιζήτητο! Ωστόσο μην φοβηθείς να υποστηρίξεις τις απόψεις σου, θυσιάζοντας τα «θέλω» σου, για τους άλλους! Μην δεχθείς καμία αδικία εις βάρος σου και απλά πες ήρεμα αυτό που θες! Με αυτό τον τρόπο, όλοι θα είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τέλεια η σημερινή ημέρα για τα ερωτικά σου! Ένα μεγάλο βήμα αποφασίζεις με τον σύντροφο τώρα και αν είσαι ελεύθερος, κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία! Απολαμβάνεις σταθερότητα και συντροφικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έρχονται επιτυχημένες συμφωνίες και συνεργασίες, σήμερα! Μην ξοδεύεις χρήματα μόνο για άλλους! Υπάρχεις και εσύ! Μην ξεχνάς τον εαυτό σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου, να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά ταυτόχρονα να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου και την φυσική σου κατάσταση! Αν δεν σε πιάσει η τελειομανία σου και η τάση σου για γκρίνια, θα βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή , μέσα από ήρεμη συζήτηση! Βοηθάς τους ανθρώπους που αγαπάς και αυτό σε χαροποιεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή σε συμβουλεύει σήμερα: Δώσε, για να πάρεις! Γίνε γενναιόδωρος συναισθηματικά και δοτικός για να λάβεις ακριβώς τα ίδια, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Εγωισμοί δεν χωρούν στις σχέσεις τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά είναι η ιδανική μέρα για συμφωνίες, επιτυχία και πρόοδο! Τα οικονομικά σου, έχουν επίσης εύνοια και ίσως γίνεις υπερβολικά φειδωλός στις οικονομικές συναλλαγές.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact