ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 3 Μαΐου

Σήμερα, οι Ταύροι και οι Παρθένοι πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα οικονομικά τους και την επικοινωνία.  Οι Δίδυμοι να είναι πιο υπομονετικοί

Κριός

Εξετάστε τα καθήκοντα που θέτετε πάλι σήμερα. Εξετάστε αν είστε υπερβολικά φιλόδοξοι, αν δεν υπερβάλλουν τις δικές τους ικανότητες και το κατά πόσον οι ενέργειές του δεν θα βλάψει κανέναν. Προσανατολίστε τις προσπάθειές σας σε πραγματικές ενέργειες, όχι σε αφηρημένες επιθυμίες.

Ταύρος

Μην αφήνετε την τάση να θολώνει το μυαλό σας. Αποφύγετε τις έντονες ομιλίες που θα σας χαλάσουν τη διάθεση στο επόμενο λεπτό. Διαχωρίστε τον εαυτό σας αμέσως αν βρείτε κάποιον που σας προκαλεί σκόπιμα σε ένα σκάνδαλο.

Δίδυμοι

Εμφάνιση μετριοπάθειας στις επιθυμίες σας. Δεν μπορείτε να πάρετε τα πάντα οπότε επιλέξτε, το πιο σημαντικό και επείγον και φορτώστε με υπομονή. Θα είναι πιο περίπλοκο από ό, τι νομίζετε.

Καρκίνος

Οι τρέχουσες δραστηριότητες θα είναι εντός του συνήθους εύρους. Παρεμπιπτόντως, οι προσωπικές επαφές θα ποικίλουν και θα προκαλέσουν την περιέργειά σας. Συνιστάται να είστε πιο προσεκτικοί σχετικά με τους νέους γνωστούς, ίσως να σας εκπλήξουν δυσάρεστα.

Λέων

Το αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σας από πρωί πρωί. Φορτίστε τον εαυτό σας υπομονετικά και μην ανταποκριθείτε στο “εγκεφαλικό επεισόδιο”. Εάν θέλετε ακόμα να διατηρήσετε τη σχέση σας, είναι καλύτερο να περιμένετε μέχρι το βράδυ και να συζητήσετε τη διαμάχη με ήρεμους τόνος. Ήσυχα και ωραία!

Παρθένος

Να είστε προσεκτικοί κατά τη διαπραγμάτευση των χρηματοοικονομικών συναλλαγών σας. Συνολικά, σήμερα είστε οικονομικά χάλια. Μην ζητάτε συμβουλές για τα υλικά σας προβλήματα, θα το κάνετε καλύτερα από μόνος σας.

Ζυγός

Με ενδιαφέροντα νέα, η μέρα σας θα αρχίσει και θα σας ζητήσει να επιστρέψετε στις παλιές εργασίες. Θα εξετάσετε ορισμένα γεγονότα διαφορετικά και θα μπορείτε να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας. Είναι πολύ νωρίς για να συζητηθεί το αποτέλεσμα των διορθώσεων.

Σκορπιός

Παραδόξως, μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε με την σχέση σας σε με μια επαγγελματική εργασία. Εάν είναι δυνατόν να πάρετε κάποιον μαζί σας μην διστάσετε. Κατά τη διάρκεια της εργασίας. θα επισκεφθείτε μια άγνωστη περιοχή που θα σας εντυπωσιάσει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact