ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ίσως να έχεις σήμερα την ιδέα να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να κάνεις άλλα πράγματα που θα σε αποφορτίσουν ψυχικά. Παρόλο που μπορείς να επωφεληθείς από κάτι εσύ θα επιλέξεις αυτό το οποίο θα είναι καλύτερο για εσένα. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτάσεις αλλά και οι συνθήκες στην υπάρχουσα εργασία θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού από λάθος κινήσεις που έχουν γίνει στον οικονομικό τομέα στο παρελθόν. Καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να αισθανθείς καλά. Απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή της ημέρας η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις τέτοια δυναμικότητα που δεν θα μπορεί να σε πιάσει κανένας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες πριν. Θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα θέλεις να καλυτερέψεις την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νιώθεις ότι πολλά πρόσωπα φταίνε στην εργασία σου. Καλό θα είναι να μην μιλήσεις και να αποφύγεις να κάνεις καινούργια σχέδια. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις και εσύ την κατάλληλη σύνεση. Απόφυγε να κάνεις υπερβολές και μην παρασυρθείς να κάνεις άσκοπα έξοδα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό σε ευνοεί και είσαι μπροστά στον πειρασμό για να απεμπλακείς από τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, απλά φρόντισε να μην στεναχωρηθείς από κάποια γεγονότα που μπορεί να γίνουν. Κάποια οικογενειακά θέματα που παραμένουν ακόμη άλυτα θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που θα είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου στα επαγγελματικά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις – Αλλαγές – Μετακινήσεις ευνοούνται. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα σου στο ελάχιστο και απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα. Σε συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις καλό θα είναι να τις αποφύγεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact