ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό θα σε κάνει να σκεφτείς με διαφορετικό τρόπο κάποια πράγματα. Ευτυχώς, αυτά που θα κάνεις σήμερα θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και θα σου φέρουν μεγάλη ευτυχία. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση ώστε να καταπιαστείς με όλα αυτά τα θέματα που είναι σε στασιμότητα μέχρι σήμερα και σε απασχολούν ακόμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου θα είναι πολύ μεγάλη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Απόφυγε να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχεις στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις πρόγραμμα για το μέλλον της εργασίας σου. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Πρέπει σε οτιδήποτε συναλλαγή κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Θα μπορούσες να πετύχεις εκπληκτικά πράγματα σήμερα μόλις αποκτήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, γιατί νομίζεις ότι την τελευταία περίοδο σου έχουν ξεφύγει μερικά πράγματα. Μην σε προβληματίζει τίποτε γιατί αυτό που θα βάλεις στο μυαλό σου θα μπορέσεις να το λύσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης. Άφησε τους εγωισμούς εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές στην δουλειά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Θα πρέπει από σήμερα να χαράξεις μια άλλη πορεία στα σχέδιά σου, ώστε να μπορέσεις να τελειώνεις με κάποια θέματα που σε ταλανίζουν τόσο καιρό. Έτσι ,θα μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα σε μια καλή σειρά. Απόφυγε να κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις γιατί δεν θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις. Κάνε τα σχέδια σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Απόφυγε να αναλάβεις και άλλες υποχρεώσεις γιατί έχεις ήδη αρκετές. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που είναι στάσιμα. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τις καλύψεις άμεσα. Απόφυγε να κάνεις έξοδα και αγορές.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact