ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου

ζώδια σήμερα Σκορπιός
Πόσο εκτροχιάστηκε το πλάνο της ζωής σας, από τις 17 Απριλίου που ο Κρόνος πορευόταν ανάδρομος; Οι προσπάθειές σας να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας αποκτούν θετικό πρόσημο από σήμερα, που ο πλανήτης του κάρμα και των ορίων γυρίζει σε ορθή πορεία! Πλέον θα σκέφτεστε πριν μιλήσετε ή πριν στείλετε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα, θα αποκτήσετε μια σταθερή ταχύτητα στις προσεγγίσεις των στόχων σας. Ενόσω έχετε καταβάλει τον κόπο που χρειαζόταν και λειτουργήσετε με πειθαρχία, σύντομα θα περάσετε στο επόμενο επίπεδο όλα τα όνειρά σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης
Αρχίστε να αξιοποιείτε τον χρόνο και τα χρήματά σας, αγαπητοί Τοξότες! Με τον Κρόνο της πειθαρχίας να κινείται ανάδρομος στον 2ο Οίκο σας της εργασίας και των οικονομικών από τις 17 Απριλίου, βιώσατε πολλούς περιορισμούς και πιέσεις. Από σήμερα που γυρίζει σε ορθή πορεία, μπορείτε να κάνετε καινούργια μεγαλεπήβολα σχέδια και να αξιοποιήσετε όλα τα μαθήματα που πήρατε ως τώρα. Προχωρήστε τα νέα σας εγχειρήματα και δουλέψτε για την πραγμάτωσή τους, με πιο θετικά αποτελέσματα απ’ όσο φανταστήκατε!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως
Αγαπητοί Αιγόκεροι, από τις 19 Δεκεμβρίου 2017 είχατε μόνιμο επισκέπτη τον Κρόνο, τον κυβερνήτη σας και πλανήτη της καρμικής δικαιοσύνης. Η απαίτησή του ήταν να επιστρέψετε στο σχεδιαστήριο του πλάνου της ζωής σας, προκειμένου να εντοπίσετε αλλά και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που κάνατε στη διαδρομή. Δεν ήταν εύκολη αποστολή – και έγινε ακόμη πιο δυσχερής με τον ανάδρομο κύκλο του Κρόνου από τις 17 Απριλίου. Αυτός ο κύκλος κλείνει σήμερα, επιτρέποντάς σας να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης. Ωστόσο, ο συμπαντικός σας προστάτης θα παραμείνει στα διαμερίσματά σας για δύο χρόνια ακόμη, προκειμένου να μάθετε την αξία της αντοχής, της επιμονής, της αφοσίωσης και του δικαίου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact