ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου

ζώδια σήμερα Κριός.
Ο καρμικός Κρόνος ήταν σε ανάδρομη πορεία στον τομέα της καριέρας σας από τις 17 Απριλίου, καθυστερώντας ή ακινητοποιώντας κάπως τα επαγγελματικά σας σχέδια. Όσο κι αν σας πίεσε αυτό, από σήμερα θα συνειδητοποιήσετε πόσο σας βοήθησε να βρείτε την αρτιότερη διαδρομή για την εξέλιξή σας.
Αν και τα μαθήματα του Κρόνου είναι πάντα σκληρά, ποτέ δεν είναι μάταια – γι’ αυτό πλέον θα αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας. Θα δείτε να αναγνωρίζεται η καλή σας δουλειά, χωρίς να αποκλείεται και μία προαγωγή!

ζώδια σήμερα Ταύρος
Νιώθετε την ανακούφιση, αγαπητοί Ταύροι; Ο Κρόνος ήταν ανάδρομος στον 9 Οίκο σας των επεκτάσεων από τις 17 Απριλίου, βάζοντας φραγμούς στα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια για διευρύνσεις.
Από σήμερα όλα αλλάζουν, καθώς ο περιοριστικός πλανήτης επιστρέφει σε ορθή πορεία και απομακρύνει όλα τα εμπόδια!
Στοχεύστε και πάλι ψηλά, αξιοποιώντας τα μαθήματα που παίρνετε στο μεταξύ… Αυτός ο τριετής κύκλος του Κρόνου που θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, αποτελεί το καλύτερο σεμινάριο για την αποφασιστική διεκδίκηση επιτυχιών και μόνο!

ζώδια σήμερα Δίδυμοι
Η ανάδρομη πορεία του αυστηρού Κρόνου από τις 17 Απριλίου, σας έκανε επιφυλακτικούς ως προς το τι και ποιους να εμπιστεύεστε, αγαπητοί Δίδυμοι. Κάτι σας ωθούσε να αμφισβητείτε τις προθέσεις των άλλων, ασχέτως των ενδείξεων για το αντίθετο. Από σήμερα ο επικριτικός πλανήτης γυρίζει σε ορθή πορεία και εξαλείφει τις ανησυχίες σας για το μέλλον. Μπείτε ξανά στη θέση του οδηγού και πορευτείτε προς την επίτευξη των φιλόδοξων ονείρων σας, χωρίς να σας απασχολούν οι προϋποθέσεις… Οι ελπίδες αναπτερώνονται, οι κανόνες ανανεώνονται και όλα αποκτούν θετικό πρόσημο!

ζώδια σήμερα Καρκίνος
Οι σχέσεις παίρνουν μια βαθιά ανάσα ανακούφισης, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο Κρόνος της υπομονής λήγει σήμερα την ανάδρομη πορεία του στον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων, που είχε ξεκινήσει στις 17 Απριλίου. Έχετε μάθει να χειριστείτε με ψυχραιμία κάθε αντίδραση, γιατί δεν οδηγεί σε διασπάσεις η κάθε διαφωνία. Πλέον θα αρχίσετε να βλέπετε βελτίωση σε κάθε επικοινωνίας σας, ισότιμη διανομή των υποχρεώσεων όλων στο σπίτι και την εργασία. Ο αυθορμητισμός επιστρέφει, οι αμφιλεγόμενες σχέσεις ξεκαθαρίζουν, το μέλλον διαγράφεται ρόδινο και πιο αίσιο!

ζώδια σήμερα Λέων
Ξεχάστε κάθε κακή συνήθεια που αποκτήσατε τη θερινή περίοδο, αγαπητοί Λέοντες! Πάρτε φόρα και εστιάστε ξανά στην υγεία και την καλή φυσική σας κατάσταση, από σήμερα που ο πειθαρχημένος Κρόνος γυρίζει σε ορθή πορεία. Από τις 17 Απριλίου που κινιόταν ανάδρομος, ίσως να πνίγατε τα συναισθήματά σας στο φαγητό ή το ποτό και να παραμελήσατε πολύ την εξάσκησή σας. Από σήμερα θα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε πλήρη αναστροφή και στη δική σας πορεία, με αλλαγές και αποφάσεις που θα ανορθώσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας πολύ γρήγορα!

ζώδια σήμερα Παρθένος
Οι σχέσεις και η δημιουργικότητά σας πέρασαν από δοκιμασίες και σκοπέλους από τις 17 Απριλίου, καθώς ο αυστηρός Κρόνος πραγματοποιούσε την ανάδρομη πορεία του στον 5ο Οίκο σας του ρομάντζου και της έκφρασης. Από σήμερα επανέρχεται σε ορθή πορεία και μαζί του επιστρέφει η έμπνευσή σας και η εστίαση στις πραγματικές επιθυμίες σας! Πλέον μπορείτε να μοιράζεστε κάθε σκέψη και ιδέα σας – να δομήσετε όλους τους τομείς της ζωή σας όπως επιτάσσει η φύση του Κρόνου. Καθαρίστε τα κανάλια επικοινωνίας σας και θα νιώσετε περήφανοι με τον εαυτό σας για τη διατήρηση της αγάπης σας

ζώδια σήμερα Ζυγός
Δεν βρίσκετε πάντα το δίκιο σας για τους χειρισμούς σας, αγαπητοί Ζυγοί; Η ευτυχία του σπιτικού σας πέρασε δυσκολίες από τις 17 Απριλίου, που ο απαιτητικός Κρόνος ήταν ανάδρομος στον οικιακό σας τομέα. Από σήμερα επιστρέφει σε ορθή πορεία μέσα στον Αιγόκερω, ξεκαθαρίζοντας τις παρεξηγήσεις και εξαλείφοντας κάθε βαρύ κλίμα με όσους διαμένετε κάτω από την ίδια στέγη! Αν μια φιλοξενούμενη σχεδόν καταχράστηκε την καλή σας διάθεση, τώρα θα σας ανακοινώσει την αναχώρησή της. Προχωρήστε στη διευθέτηση των όποιων εκκρεμοτήτων στο σπιτικό σας και παραμείνετε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact