ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 9 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα, να αντιμετωπίσεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή ανταγωνιστή, που τώρα αποκαλύπτεται, αφού οι μάσκες πέφτουν! Καταλαβαίνεις και αντιλαμβάνεσαι άψογα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να καταλάβεις τι ακριβώς ανθρώπους έχεις δίπλα σου! Εμπιστέψου την διορατικότητα και την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, λόγω της ισχυρής γοητείας σου και του μυστήριου ερωτισμού σου, θα καταφέρεις να επικοινωνήσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα σιγουρευτείς με πολλούς τρόπους, για την ειλικρίνεια και την αξιοπιστία του συντρόφου σου και επιπλέον θα έχετε άπειρες ευκαιρίες για καυτές ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν σπουδαίες και αρκετές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, κυρίως λόγω της βοήθειας τρίτων!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, το ζητούμενό σου είναι να υπάρχει ισοτιμία, δικαιοσύνη κι ισορροπία στις επαφές και τις επικοινωνίες σου και έχεις τον τρόπο να το καταφέρεις! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή, να προσεγγίσεις ξανά ένα άτομο που στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές. Έχεις ευκαιρία να βελτιώσεις τα πάντα και να συνεργαστείς καλύτερα με τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα και βελτιώνεις την σχέση με το σύντροφο σου και έρχεστε πιο κοντά, απολαμβάνοντας συντροφικές και συναισθηματικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις μία επικοινωνιακή προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο επιτέλους, σου εκφράζει ξεκάθαρα τα συναισθήματα του για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, βελτιώνεις σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, γεγονός που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία! Οικονομικά, καλύτερα να μην πάρεις μεγάλες αποφάσεις σήμερα και να μην προχωρήσεις σε συμφωνίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, ήρθε η στιγμή, να καταλάβεις πως οι λεπτομέρειες, είναι πολύ σημαντικές και κάνουν την διαφορά, γι’αυτό και δεν πρέπει να τις αμελείς. Ιδανική ημέρα η σημερινή, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή ή να κάνεις θετικές αλλαγές στην εμφάνιση σου! Γενικά, η καθημερινότητα σου να αποκτήσει πιο γρήγορους ρυθμούς, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα προκύψουν τώρα. Οφείλεις λοιπόν, να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά θέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και καταλαβαίνεις που ακριβώς βρίσκεσαι και τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις την σχέση σου και να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, αυτός ο συνάδελφος ή συνεργάτης που έχει κατακτήσει την καρδιά σου, επιτέλους ανταποκρίνεται επικοινωνιακά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δώσεις σήμερα, τον καλύτερο σου εαυτό σε επάγγελμα και χρήμα και θα έχεις τα αποτελέσματα που θες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact