ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ποιοι θα ζήσουν μία υπέροχη εβδομάδα και λιγάκι παράξενη για μερικούς άλλους

Η εποχή του Κριού ξεκίνησε επίσημα εχθές. Μαζί με την άνοιξη, ο ήλιος μετακινήθηκε σε ένα από τα πιο φλογερά ζώδια και η πρώτη εβδομάδα στην εποχή του, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και δραστήρια για τους εκπροσώπους τριών ζωδίων και λιγάκι παράξενη για μερικούς άλλους.

Ποια ζώδια ευνοούνται

Κριός

Νιώθετε πως βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου. Η αυτοπεποίθησή σας «χτυπά» κόκκινο και συνεχώς ανεβαίνει. Τώρα που ο ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας γνωρίζετε τον εαυτό σας από την αρχή. Μπορεί τα πράγματα να έχουν αλλάξει αρκετά από πέρυσι, αλλά αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Αγκαλιάστε τις αλλαγές και το ταξίδι που πρόκειται να ξεκινήσετε – οι δυνατότητές σας είναι ανεξάντλητες.

Τοξότης

Έχετε κάθε λόγο να γιορτάζετε. Ο ήλιος διασχίζει τώρα τον πέμπτο οίκο σας, αυτόν της διασκέδασης και της δημιουργικότητας και σας ενθαρρύνει να κάνετε πράγματα που σας φέρνουν αγνή, ανόθευτη χαρά. Αντί να αγνοείτε τα ένστικτά σας και να προσπαθείτε να κρύψετε τη χαρά σας, αφήστε τη να φανεί. Χαρείτε τη ζωή και το όμορφο χάος που δημιουργείτε καθημερινά με την ενέργειά σας.

Ιχθύς

Μπορεί τα γενέθλιά σας να πέρασαν, αλλά η ενέργεια που φέρνει μαζί του ο Κριός σάς ευνοεί σε μεγάλο βαθμό. Ο Ερμής, ο Ποσειδώνας και ο Δίας ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας ωθούν στο να αναζητήσετε τις απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούν σφόδρα. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και παραμείνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους.

Τα ζώδια που βιώνουν αλλαγές

Ταύρος

Τα βάρη αυξάνονται αυτή την εβδομάδα και εσείς νιώθετε την ανάγκη να αποδείξετε πως αξίζετε τη θέση που έχετε λάβει και πως μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις. Ωστόσο, τα εμπόδια είναι πολλά και εσείς πρέπει να βρείτε τη δύναμη να τα ξεπεράσετε. Σκεφτείτε πολύ καλά τις κινήσεις σας, καθώς τα δεδομένα αλλάζουν γρήγορα και οι αποφάσεις πρέπει να είναι πολύ σοφές.

Παρθένος

Αυτή την περίοδο τα πράγματα δεν είναι πολύ εύκολα για εσάς. Συνειδητοποιείτε πως δεν έχετε ξεκαθαρίσει ολοκληρωτικά με το παρελθόν σας και καταστάσεις που θα έπρεπε να έχουν τελειώσει σας ταλαιπωρούν ακόμα. Είτε μένετε «κολλημένες» με παλαιότερες καταστάσεις, επειδή θέλετε τα πράγματα να ξαναγίνουν όπως παλιά είτε νιώθετε πως άλλοι σας κρατούν πίσω, ήρθε η ώρα να βάλετε ένα τέλος.

Υδροχόος

Στο κέντρο μιας καταιγίδας βρίσκεστε αυτή την εβδομάδα. Οι πλανήτες σάς οδηγούν στο να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας και να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Μην μένετε «κολλημένοι» σε ένα σημείο, επειδή μόνο αυτό (νομίζετε) πως γνωρίζετε. Κανείς δεν προχώρησε μένοντας σταθερός, οπότε οπλιστείτε με υπομονή και δύναμη και δείξτε κατανόηση στον εαυτό σας στη διαδικασία της αλλαγής.

marieclaire.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact