ΖΩΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ: Οι προβλέψεις της χρονιάς!

Mία αιωνιότητα και μία μέρα – όσο δηλαδή χρειάζεστε οι Αιγόκεροι για να κάνετε την πρώτη κίνηση. Σέρνετε το χορό της νέας χρονιάς και μαθαίνετε μαζί με τους υπόλοιπους τα πέρα δώθε -ας ξεκουραστώ λίγο- των πλανητών το 2018.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για κοίτα με στα μάτια, λοιπόν, και εξηγήσου. Γύρισε ο Κρόνος στο σπίτι του, σταματούν να χορεύουν τα ποντίκια. Δύσκολο, ναι, αλλά δύσκολη είναι και η φύση σου, είσαι στο στοιχείο σου. Η χρονιά ξεκινάει κάπως ιδεαλιστικά, με τον Ποσειδώνα να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και την Αφροδίτη, κάτι δηλαδή σαν αυτό που κάνεις εσύ με τις φίλες σου για να σώσετε τη μία που πήρε το λάθος δρόμο. Ο δρόμος είναι στρωμένος για σένα και κατά βάθος το ξέρεις, πάντα το ξέρεις όταν η καλή τύχη φτάνει στο κατώφλι σου. Ακόμη κι όταν θα έχεις τα νεύρα σου (μέσα Απριλίου – αρχές Σεπτεμβρίου με τον Κρόνο ανάδρομο), οι δυσκολίες θα σε κάνουν πιο δυνατή. Συγχαρητήρια, η χρονιά σου έφτασε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναψε το τσιγάρο, δώσ’ μου φωτιά. Πόσο ψηλά θέλεις να φτάσεις φέτος; Θα κατακτήσεις ανθρώπους ή αξιώματα; Πες το κι έγινε. Ο πλανήτης σου, ο Ουρανός, γίνεται μπαλάκι πινγκ πονγκ ανάμεσα στον Κριό και τον Ταύρο, αλλά η παρουσία του Κρόνου στον Αιγόκερω εξισορροπεί αυτή την επικίνδυνη κινητικότητα. Παρόλο που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη το φθινόπωρο, η ερωτική σου ζωή μπαίνει στον αεροδιάδρομο απογείωσης. Είναι μια ευκαιρία να γίνουν συζητήσεις και να δοθούν πρακτικές απαντήσεις για τη σχέση σου. Ολα θα είναι καλύτερα μετά από αυτό. Το 2018 κάνει ένα μεγάλο πάρτυ και εσύ είσαι στους επίτιμους καλεσμένους. Μην το απογοητεύσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact