ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

ΚΡΙΟΣ: ΜΗΝ εκτιμήσετε παραπάνω τις δυνατότητές σας και μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις. Στοχεύστε έως εκεί όπου σας παίρνει, για να μην απογοητευθείτε. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να ανεβάσετε τα εισοδήματά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να προβείτε σε συμφωνίες ή συνεργασίες που έχουν βλέψεις στο μέλλον και δεν είναι πρόσκαιρες. Ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του εργασιακού χώρου και προσπαθήστε να ανακαλύψετε νέους τρόπους μέσα από συζητήσεις και συναντήσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Φέρτε εις πέρας όποιες εργασίες έχετε κατά νου, στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και όχι ακούγοντας τους άλλους. Θα προκύψουν αλλαγές στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον σύντροφό σας, που θα είναι αναπόφευκτες, απαραίτητες και καθοριστικές.

ΤΑΥΡΟΣ: ΚΡΑΤΗΣΤΕ χαμηλούς τόνους και συγκρατήστε τις επιθυμίες σας, διότι δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά. Καινούργιες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε έναν ευρύτερο κύκλο προκειμένου να προβληθείτε και να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, ώστε να ανακτήσετε πάλι τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί, βάζοντας το μυαλό σας να δουλέψει και δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα, αφού οι συνθήκες που θα επικρατούν στον οικογενειακό χώρο δεν θα συμβαδίζουν με τους άλλους τομείς της ζωής σας. Ετσι, ενώ τη μία θα είστε ευδιάθετοι και θα θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, την άλλη θα πέφτει η ψυχολογία σας και θα ζητάτε την απομόνωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ και εφαρμόστε αυτά που σχεδιάζετε με σύνεση και θα μπορείτε να προωθήσετε τα οικονομικά σας σχέδια, αλλά και τα επαγγελματικά. Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές με άτομα του επαγγελματικού τομέα θα είναι άφθονες και από εσάς εξαρτάται αν θα είναι προς όφελός σας. Προγραμματίστε σήμερα επαγγελματικά ταξίδια που θα φέρουν καρπούς αργότερα. Η ανασφάλειά σας για το μέλλον θα χτυπάει κόκκινο, όμως, μην πτοείστε, καθώς αυτή η κατάσταση δεν είναι μόνιμη, αλλά παροδική. Προτιμήστε να διατηρήσετε ό,τι έχετε με σύνεση και όχι παρασυρόμενοι από ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες και η τύχη θα σας χαμογελάσει και πάλι. Δεχθείτε προσκλήσεις, αποφύγετε να διασκορπιστείτε σε πολλά ενδιαφέροντα και μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΕΡΩΤΕΣ του παρελθόντος έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή σας, όσους από εσάς είστε δεσμευμένοι, με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν. Θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις και θα κινήσουν εκ νέου το ενδιαφέρον σας, σπρώχνοντάς σας σε σκέψεις που δεν θα θέλετε να αποκαλυφθούν. Οι εμπειρίες σας και τα κρυμμένα συναισθήματά σας έχουν αφήσει τα σημάδια τους, όμως δεν πρέπει να αφεθείτε άνευ όρων, μόνο και μόνο επειδή πιστεύετε ότι έτσι θα γίνει η ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Σκεφτείτε καλά προτού αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή πλεύσης και εγκαταλείψετε την υπάρχουσα σχέση σας, διότι μετά δεν θα υπάρχει γυρισμός. Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαλύσετε τη σχέση σας, μην απαιτήσετε από τον σύντροφό σας παραπάνω απ’ ό,τι σας προσφέρει, απλώς και μόνο για να ρίξετε κάπου τις ευθύνες και να μην τις επωμιστείτε εσείς.

ΛΕΩΝ: ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ δυσκολίες ή διλήμματα έχετε θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται, καθώς με καθαρότερο μυαλό θα βρείτε τον σωστό τρόπο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποια συναισθήματα είναι αληθινά και μόνιμα. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να είστε πιο εκδηλωτικοί προκειμένου να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή. Φανείτε περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί και προσεγγίστε και εσείς με άνεση τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και κάντε τα να σας ακολουθούν. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί μια υγιής αισθηματική σχέση που θα σας συντροφεύει στο παρόν, αλλά και στο μέλλον. Γίνετε πιο συνετοί στις κινήσεις σας και ασκήστε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο προκειμένου να αναπτύξετε τον εσωτερικό κόσμο σας, να βγάλετε στην επιφάνεια τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο πνευματώδεις για το δικό σας καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΤΕ από την καθημερινότητα και ξεφύγετε απ’ ό,τι σας πιέζει και σας αγχώνει. Πάρτε την απόφαση να απομακρυνθείτε απ’ ό,τι σας κουράζει και φροντίστε να διασκεδάσετε, να αναζωογονηθείτε και να ανανεώσετε ακόμη και τους πιο νευραλγικούς τομείς της ζωής σας, αποβάλλοντας κάθε σκέψη που σας ταλαιπωρεί σε θέματα του επαγγελματικού τομέα. Βάλτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ώστε οι αδέσμευτοι να βρείτε το ταίρι σας και οι δεσμευμένοι να αποκτήσετε καινούργιους και καλούς φίλους. Θα υπάρξουν ισορροπία και σταθεροποίηση των σχεδίων σας, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τη σημαντικότητα του να αναδιοργανωθείτε και να ξεκαθαρίσετε τις υποθέσεις σας. Ολα όσα θα γίνουν θα σας δώσουν τα πρώτα μηνύματα ώστε να ετοιμαστείτε ψυχολογικά και πρακτικά στο να πάρετε θέση, ελέγχοντας το άγχος και την ανυπομονησία σας.

ΖΥΓΟΣ: ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ αναστάτωση στη συναισθηματική σας ζωή και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διαφυλάξετε τη σχέση σας, ενώ, αντίθετα, στον επαγγελματικό τομέα θα σας δοθούν ευκαιρίες για να προωθήσετε την καριέρα σας, αν και στον οικονομικό τομέα δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Δεν θα υπάρχουν εγγυήσεις για τα έσοδά σας, αλλά θα αυτοσχεδιάζετε επιτυχώς προκειμένου να αποκτήσετε αργά και σταθερά το χαμένο χρήμα. Οι προσωπικές και φιλικές σχέσεις σας θα κυλούν σε ήρεμο και ευχάριστο κλίμα, σε αντίθεση με τις επαγγελματικές, τις οποίες θα διακρίνουν εντάσεις. Βέβαια, δεν θα λείπουν οι αντιπαραθέσεις με φιλικά άτομα και ίσως βγει στην επιφάνεια η τάση σας να καταπιέζετε εκείνους που δηλώνουν φίλοι σας, μόνο και μόνο για να κρύψετε την ανασφάλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΑΝ Η επιλογή σας θα είναι να ρυθμίζετε εσείς το παιχνίδι των σχέσεων, πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε πως δεν θα κάνετε λάθη και πως γνωρίζετε καλά τους κανόνες που πρέπει να ισχύουν. Αν επενδύσετε στις σχέσεις σας μόνο από σκοπιμότητα, ούτε η ανασφάλειά σας θα υποχωρήσει, ούτε κερδισμένοι θα βγείτε. Αρκετές γνωριμίες που θα κάνετε θα έχουν να σας προσφέρουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Απολαύστε τη μέρα που θα έχετε στη διάθεσή σας και ξεχάστε προς το παρόν ρίσκα ή οποιαδήποτε επεκτατική κίνηση έχετε στο μυαλό σας. Σκεφτείτε καλά προτού αποφασίσετε οτιδήποτε και κυρίως προτού ανοίξετε το στόμα σας, διότι το να πείτε ευθέως αυτά που εκείνη τη στιγμή πιστεύετε, δεν είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος και μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΟΙ ΜΑΧΕΣ που θα δίνετε για τα συμφέροντά σας άφθονες, το ίδιο και οι επιπλοκές, γι’ αυτό χρειάζεται να κάνετε υπομονή. Οσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας, ψάξτε μήπως η ευθύνη είναι και δική σας και όχι μόνο δική του αποκλειστικά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε την ανεμελιά που θα θέλατε και καθώς θα είστε πιο ευάλωτοι, οι ισορροπίες θα είναι εύθραυστες και θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με επιδεξιότητα και κυρίως διπλωματία. Οσοι είστε αδέσμευτοι γίνετε πιο κοινωνικοί, πιο ανοιχτοί σε γνωριμίες και πιο πρόθυμοι να ακολουθήσετε τους φίλους σας στις διακοπές. Κλείστε πληγές του παρελθόντος και κοιτάξτε μπροστά, καθώς σας ανοίγονται νέοι δρόμοι στον αισθηματικό τομέα, τους οποίους δεν θα περπατήσετε μόνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΘΑ ΣΑΣ προσφερθεί γόνιμο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες, που μπορεί να μην έχουν εγγυήσεις για διάρκεια, αλλά σίγουρα θα σας αφήσουν ευχαριστημένους. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο έρωτας είναι προσωπική υπόθεση του καθενός, η οποία πρέπει να μένει αθέατη και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, κάνοντας το άγχος σας να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, ενώ θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε σε όλα, δείχνοντας στους άλλους έναν εαυτό που δεν θα τους αρέσει και πάνω απ’ όλα δεν σας αντιπροσωπεύει. Το τοπίο θα σας παρασύρει να πιστεύετε σε ψέματα και απατηλές υποσχέσεις, χάνοντας τον πραγματικό στόχο σας. Θα πρέπει πάση θυσία να κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και κάθε είδους πρόκληση, ρίσκο ή κίνδυνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΤΕ σε ακραίες καταστάσεις που θα φέρουν εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας και παράλληλα θα ξεσπάτε στον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, δημιουργώντας ανυπόστατες σκηνές ζηλοτυπίας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε ό,τι μπορείτε προκειμένου να εκνευρίσετε τα οικογενειακά και φιλικά πρόσωπά σας, κάνοντας συζητήσεις που δεν θα έχουν να πουν τίποτα καλό για κανέναν. Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την πνευματική ισορροπία σας και αν θέλετε πραγματικά να είστε συνεπείς, οριοθετήστε τα όνειρα και τα ιδανικά σας, φροντίζοντας να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Δημιουργήστε έναν τρόπο ζωής που θα βασίζεται στην προσωπική φιλοσοφία σας και θα σας απομακρύνει από επιλογές που σας καταπιέζουν. Εξετάστε με σοβαρότητα τα «θέλω» και τα «πρέπει» σας, όπου κάθε αξία σας θα έχει τον χώρο της και δεν θα εμποδίζει τους άλλους τομείς της ζωής σας να αναπτυχθούν.

ΙΧΘΥΕΣ: ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ επιπλέον δύναμη, κατανόηση και υπομονή προκειμένου να κρατήσετε κάποιον έλεγχο μέσα στη φόρτιση που έχει αρχίσει και δημιουργείται στις σχέσεις σας με τους άλλους. Τα απρόοπτα θα σας κυνηγούν και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις. Ανανεώστε τις σχέσεις που έχετε δει ότι δοκιμάστηκαν και άντεξαν με δόσεις ειλικρίνειας και θέλησης, ώστε να δημιουργήσετε γερές βάσεις εμπιστοσύνης. Αποφύγετε την υπερβολή στις κινήσεις και τις αντιδράσεις σας, αν θέλετε οι προοπτικές των σχέσεών σας να είναι αισιόδοξες. Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν θα αφορούν τη γενική κατάσταση και θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, αφού θα ήταν λάθος να είστε μαχητικοί ή απόλυτοι με τους συνεργάτες σας και να δημιουργείτε αντιπάθειες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact