ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Νοεμβρίου Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου μπορεί να εξελιχθεί ως μια υποδειγματική περίοδος για τη ζωή σας!
Η ενέργειά του θα είναι διαυγής, δυναμική και θα σας γεμίσει ισχύ και ώθηση.

Γι’ αυτό θα φροντίσει ο Άρης, με πλεονεκτήματα που δεν θα μπορέσετε να αγνοήσετε – ακόμα κι αν το θέλατε!

Μέσα στο Νοέμβριο όλοι οι τομείς της καθημερινότητάς σας θα σημειώσουν πρόοδο.

Φυσικά, δεν θα είναι όλα συνεχώς ρόδινα… Θα υπάρξουν και στιγμές που θα πρέπει να τους δώσετε περισσότερη σημασία ή να καταβάλετε κόπο για να τις ξεπεράσετε.

Για να μειώσετε κατά το δυνατόν τις αρνητικές συγκυρίες, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διστάσετε. Μην σταματήσετε ή χρονοτριβήσετε την πορεία σας προς τον θρίαμβο, ειδικά αν πρόκειται για ηθικές αναστολές!
Αυτή είναι μια περίοδος ασυμβίβαστη:

Κυριολεκτικά, θα χωρίσετε το περιβάλλον σας σε «μαζί μου» και «μακριά μου», σε άσπρο και μαύρο. Καμία άλλη επιλογή δεν γίνεται αποδεκτή! Πρέπει να είστε επίμονοι, χωρίς να φτάσετε στο πείσμα ή τη σκληρότητα.
Ο φανατισμός δεν πρόκειται να σας οδηγήσει σε αίσια αποτελέσματα. Όσο πιο ανοικτόμυαλοι και ειλικρινείς είστε, τόσο περισσότερες επιτυχίες θα βιώσετε!

Αυτές οι συμβουλές των άστρων αφορούν τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Αν θέλετε να κατακτήσετε μια θέση ή ένα άτομο, φροντίστε να δείξετε τις προθέσεις σας άμεσα και με ειλικρίνεια.
Η ευαισθησία που θα σας συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα αποδειχθεί καίρια ενίσχυση για τους στόχους σας. Είναι η ιδανική στιγμή να ζητήσετε ή να δώσετε συγχώρεση.

Ακόμα και για τις πλέον ζοφερές ή περίπλοκες καταστάσεις, που μπορεί να μην ξέρετε πώς να δράσετε, να συναντήσετε το άλλο άτομο που θα εμπλέκεται. Να δείξετε την μεταμέλεια ή την κατανόησή σας, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους πραγματικά δυνατούς ανθρώπους!

Περνώντας στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, ο Νοέμβριος θα αποδειχθεί επιτυχής σε γενικές γραμμές. Κάποια θέματα δεν θα ακολουθήσουν την πορεία που εσείς έχετε σχεδιάσει.
Μην σας ταράζει αυτή η προοπτική, γνωρίζετε ότι τα σχέδιά σας δεν είναι και τα πλέον ιδανικά! Δεν φέρετε την απόλυτη ευθύνη γι’ αυτό, έχει να κάνει και με τη γενικότερη δυναμική αυτής της περιόδου. Στοιχεία που είχαν σημασία κάποια στιγμή, δεν θα έχουν καμία τώρα!

Η βασική σας στρατηγική για να αξιοποιήσετε την εύνοια της ατμόσφαιρας, είναι να είστε επιμελείς και συγκροτημένοι από την πρώτη μέρα του μήνα. Να μάχεστε όπου χρειάζεται, χωρίς να σπαταλάτε όλα τα πυρομαχικά σας σε κάθε προσπάθεια…

Η παροιμία λέει ότι «η καλύτερη μάχη είναι αυτή που δεν προέκυψε ποτέ»! Επιπλέον, φροντίστε να κρατάτε κάποιους άσους στο μανίκι σας. Διαφορετικά δεν θα καταφέρετε να αιφνιδιάσετε τον αντίπαλό σας την καίρια στιγμή!

Όσοι Σκορπιοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, μην βιαστείτε να επιστρατεύσετε όλους τους πόρους σας σε μία προσπάθεια. Χρειάζεται να αναπτύξετε μια δυναμική αλλά σταδιακή πρακτική.

Θα σας βοηθήσει πολύ να υιοθετήσετε αυτή την περίοδο τις αρχές της ανατολικής φιλοσοφίας – αλλά μείνετε μακριά τώρα από τη μελέτη εσωτερικών διεργασιών όπως το φενγκ σούι.

Τα άστρα δεν διευκρινίζουν τους λόγους που θα σας εξυπηρετήσουν αυτές οι συμβουλές, ωστόσο τις διατυπώνουν. Γι’ αυτό θα είναι συνετό από μέρους σας, έστω να προσπαθήσετε να τις γνωρίσετε!

Όσοι Σκορπιοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Νοέμβριο είναι πολύ πιθανό να σκεφτείτε να αλλάξετε αυτό το δεδομένο. Η έναρξη κάθε ατομικού εγχειρήματος, προβλέπεται να έχει δυναμική και θετική εξέλιξη.

Μην παρακάμψετε καμία προοπτική που θα σας προσεγγίσει προς αυτή την κατεύθυνση!

Από την άλλη πλευρά, μην χάσετε και την εστίασή σας προς όποια θέση θέλετε να καταλάβετε στον τωρινό εργασιακό σας χώρο. Να ξέρετε ότι στη διάρκεια του μήνα, οι ευκαιρίες ενδέχεται να είναι κεκαλυμμένες και να αναδύονται απρόσμενα!

Πηγή: astro-live.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact