ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για το Σαββατοκύριακο (20-21/4/19)

Λέων

Βάλτε στόχο το βραβείο! Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο και αναφλέγει τη ζώνη της καριέρα σας έως τις 20 Μαΐου. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες επικεντρωθείτε στους ανώτερους στόχους σας. Δείξτε τις φυσικές ικανότητες του ζωδίου σας στην ηγεσία και δικτυωθείτε με τους ηγέτες της βιομηχανίας σας. Καθώς ο Ήλιος θα σας χαρίσει περισσότερη χάρη, δεν υπάρχει λόγος να υποβαθμίζετε τις φιλοδοξίες σας. Απλώς μην καβαλήσετε το καλάμι! Δώστε ένα χεράκι σε κάποιον ανερχόμενο που χρειάζεται μια επαγγελματική ώθηση. Ό,τι δίνεται, πάντα επιστρέφεται.

Επίσης, αυτό το σαββατοκύριακο έχετε όλο τον κόσμο στα χέρια σας και στην καρδιά σας: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, περνά στον παγκόσμιο ένατο Οίκο σας έως τις 15 Μαΐου. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί σύντομα να ψιθυρίζετε γλυκά λόγια σε μια διαφορετική γλώσσα ή να τα ακούτε με σέξι προφορά. Ένας ερωτικός προορισμό σας βοηθά να βρείτε και πάλι το ρυθμό σας: Μην αποκλείετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον από μακριά. Τα ζευγάρια Λέοντες, ξεκινήστε να σερφάρετε τα ταξιδιωτικά μπλογκ. Μια απόδραση είναι αυτό που σας χρειάζεται, για να ανεβάσετε ταχύτητες τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Παρθένος

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, Παρθένοι – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαθείτε μέσα τους. Ναι, είστε σχολαστικό ζώδιο που του αρέσει να βλέπει πίσω από τα λόγια… Αλλά μερικές φορές ρισκάρετε να χάσετε την ολοκληρωμένη εικόνα όντας τόσο προσεκτικοί. Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον ένατο Οίκο σας του οράματος: Επεκτείνει τους ορίζοντές σας και σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε ανώτερα. Αυτή η διέλευση παρακινεί τη λαχτάρα σας για τον κόσμο. Ίσως είναι ώρα να κλείσετε αυτό το ταξίδι στο Μπαλί ή να κατεβάσετε μια εφαρμογή για να μάθετε μια νέα γλώσσα. Δεν μπορείτε να φύγετε για καιρό; Ανεβείτε στο αμάξι ή στο τρένο για μια διήμερη απόδραση. Αν σκέφτεστε να μετακομίσετε, επεκτείνετε την ακτίνα αναζήτησής σας.

Επίσης, το σαββατοκύριακο ο πλανήτης της αγάπης Αφροδίτη περνά στον όγδοο Οίκο σας της αποπλάνησης και αυξάνει το σεξαπίλ σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Γοητεία; Έχετε ένα σωρό τώρα. Μαγνητισμό; Ναι, και απ’ αυτό. Είναι ώρα επίσης να γίνετε λίγο πιο επιλεκτικοί. Περιμένετε κάποιον που μπορεί να σας συναντήσει σε επίπεδο μυαλού, σώματος και ψυχής. Αν έχετε ήδη σχέση, ξεκουραστείτε. Θα χρειαστείτε την ενέργειά σας για την ώρα παιχνιδιού, γι’ αυτό ανοίξτε το πρόγραμμά σας και ξεκινήστε τις αγκαλιές. Αυτή η φάση της Αφροδίτης εντείνει την ανάγκη σας για ένωση. Αν είστε έτοιμοι για το δαχτυλίδι, κάντε τη συζήτηση πριν τις 15 Μαΐου ενόσω τα άστρα είναι στο πλευρό σας.

Ζυγός

Το Σάββατο ο καυτός Ήλιος περνά στον Ταύρο και στον παθιασμένο όγδοο Οίκο σας, και ανεβάζει τον ανοιξιάτικο πυρετό. Μέχρι τις 20 Μαΐου η υπερδύναμή σας είναι να τραβάτε σέξι θαυμαστές, όπως το φως τραβάει τα έντομα. Αλλά δεν είναι ο στόχος να αποκτήσετε άλλη μια κατάκτηση, καθώς ο όγδοος Οίκος ζητά κάτι σταθερό. Οι ελεύθεροι Ζυγοί ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για τη δημιουργία ενός έντονου δεσμού που θα κρατήσει, με κάποιον ξεχωριστό. Τα ζευγάρια Ζυγοί μπορεί να πειραματιστούν με μερικές νέες τεχνικές αποπλάνησης.

Επίσης, αυτό το σαββατοκύριακο η ώθηση για ένωση αυξάνεται: Η κυβερνήτης σας η ρομαντική Αφροδίτη, μπαίνει στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων έως τις 15 Μαΐου. Τα θέματα δέσμευσης μπορεί να είναι η αχίλλειος πτέρνα του ζωδίου σας… Αλλά αυτή η φάση της Αφροδίτης θέλει να ποντάρετε τα πάντα. Βάλτε όλες τις μάρκες σας σε μια υποσχόμενη προοπτική. Αν δεν υπάρχει κάποια, ίσως μια αλλαγή περιβάλλοντος να αποκαλύψει έναν νέο, σέξι τύπο ανθρώπου. Απλώς σταματήστε να προσπαθείτε να κάνετε έναν παίκτη πρίγκιπα ή πριγκίπισσα, δεν είναι η ώρα να ποντάρετε σε κάτι απίθανο. Προτάσεις γάμου και άλλες από κοινού περιπέτειες, είναι στα χαρτιά για πολλούς Ζυγούς τώρα. Έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

Σκορπιός

Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, ενεργοποιεί την ανάγκη σας για ένωση. Μήπως όμως το πολύ εκλεκτικό ζώδιό σας πρέπει να χαμηλώσει λίγο τα στάνταρ του; Κανείς δεν πρόκειται να καλύψει όλα σας τα κριτήρια. Μπορεί να μην βοηθάτε τον εαυτό σας, απορρίπτοντας κάποιον λόγω μερικών ελαττωμάτων. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες βάλτε περισσότερη ισορροπία στις φιλίες, στον έρωτα και στις επαγγελματικές σχέσεις σας. Βρείτε κοινό έδαφος ανακαλύπτοντας κοινά ενδιαφέροντα. Δυναμώστε τον δεσμό σας, κάνοντας ερωτήσεις αντί να υποθέτετε ότι ξέρετε τι έχει να πει ή τι έχει κάνει ο άλλος.

Επίσης, το σαββατοκύριακο ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη, περνά στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας έως τις 15 Μαΐου και σας βοηθά να ανακαλύψετε τι δημιουργεί μια υγιή σχέση. Θα χρειαστείτε περισσότερη σιγουριά από ερωτικούς συντρόφους και φίλους κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης. Οι σχέσεις που βρίσκονται σε γκρίζα ζώνη θα πρέπει να ξεκαθαριστούν. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αντιμετωπίστε τα πρακτικά θέματα: Δηλαδή συντονίστε τα προγράμματά σας και βοηθήστε ο ένας τον άλλο να τρώει πιο υγιεινά, να ξεκουράζεται περισσότερο και να χειρίζεται τα οικονομικά του. Δεν υπάρχει κάτι κακό στο να κάνετε τον σύντροφό σας στην κρεβατοκάμαρα, σύντροφο και στην άσκηση.

Τοξότης

Πατήστε παύση στον ηδονισμό, Τοξότες. Μετά από έναν τρελό και ανάλαφρο μήνα υπερβολής, ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και στον έκτο Οίκο σας της υγείας από το Σάββατο έως τις 20 Μαΐου. Παραλείψτε τον έξτρα καπουτσίνο και επιλέξτε ένα σμούδι για καθαρή, πράσινη ενέργεια. Γεμίστε το πιάτο σας με φρέσκα λαχανικά και ελαττώστε τα ζωικά προϊόντα, το παραπάνω αλάτι και τη ζάχαρη. Βάλτε περισσότερη φροντίδα για τον εαυτό σας στη συνταγή: Καθημερινή κίνηση, μασάζ, βελονισμό ή ακόμα και θεραπεία σε σπα. Αφήστε τις βραδινές βόλτες και περάστε περισσότερες νύχτες ξεκούρασης και ανανέωσης –τις αξίζετε.

Αλλά μην περιοριστείτε τόσο, που να χάσετε κάθε χαρά της ζωής! Την ώρα που φεύγει ο Ήλιος από τον Κριό, ο πλανήτης της απόλαυσης η Αφροδίτη πιάνει τα ηνία και περνά στον Κριό έως τις 15 Μαΐου. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ο έρωτας μπορεί να ανέβει σε καυτά επίπεδα. Μπορεί βέβαια να υπάρξουν δραματικές στροφές στην πλοκή… Αλλά όσο αφορά εσάς, αυτό κάνει την εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική. Δεσμευμένοι ήδη; Βρείτε υγιείς διεξόδους για τον ενθουσιασμό σας: Χορό, αυθόρμητα ταξίδια, ελεύθερη πτώση για ζευγάρια. Δεν χρειάζεστε θεατρινισμούς για να ικανοποιηθείτε – υπενθυμίζετέ το αυτό στον εαυτό σας συχνά τις επόμενες εβδομάδες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact