ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για το Σαββατοκύριακο (20-21/4/19)

Αιγόκερως

Φώτα, κάμερα, δράση! Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας, και θέτει σκηνικό για έρωτα και φήμη. Αλλά μην περιμένετε να συμβεί αυτό ενώ κρύβεστε στις σκιές. Θα πρέπει να βγείτε εκεί έξω πριν τις 20 Μαΐου, να δείξετε τα συναισθήματά σας και να εκφράζεστε χωρίς ντροπή. Εκμεταλλευτείτε αυτή την κοσμική χάρη και ανεβάστε στο μέγιστο τη γοητεία. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μερικούς σοβαρά δυναμικούς παίκτες σε αυτή τη φάση και θα πρέπει να είστε έτοιμοι για τα πάντα!

Μπορεί να σας γίνει εμμονή το καθάρισμα της φωλιάς σας αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς η Αφροδίτη περνά στον Κριό και στη ζώνη του σπιτιού σας έως τις 15 Μαΐου. Οι χαρές της οργανωμένης ντουλάπας και της ισορροπίας βιβλίων και αξεσουάρ στα ράφια σας! Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με ομορφιά, θα είναι η καλύτερη θεραπεία για τις επόμενες εβδομάδες. Η Αφροδίτη κυβερνά επίσης την αγάπη και αυτός ο κύκλος ζητά στιγμές πίσω από κλειστές πόρτες. Ιδιωτικότητα, παρακαλώ! Ελεύθεροι; Αφήστε τη μαμά σας να παίξει την προξενήτρα… Και τους φίλους σας. Οι επιλογές τους θα σας εντυπωσιάσουν.

Υδροχόος

Ξυπνάτε από τη χειμερία νάρκη σας; Όχι ακόμα. Το σπίτι σας ποτέ δεν σας είχε φανεί τόσο ελκυστικό. Μετά από έναν κοινωνικό μήνα, ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και στον τέταρτο Οίκο σας, ενεργοποιώντας την οικιακή ευτυχία έως τις 20 Μαΐου. Ήσασταν σε κίνηση και σχεδόν άδειοι από ενέργεια… Αλλά ευτυχώς τα άστρα σας δίνουν την έγκριση να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Αναβαθμίστε το σπίτι σας για να το απολαύσετε περισσότερο. Έπειτα καλέστε τους φίλους σας για φαγητό, αντί να βγαίνετε κάθε βράδυ.

Έχετε ακόμα αρκετά κοινωνικά κόλπα στο μανίκι σας: Επίσης, το σαββατοκύριακο η ερωτική Αφροδίτη περνά στον Κριό και στον τρίτο Οίκο σας έως τις 15 Μαΐου. Πεταρίστε τις βλεφαρίδες σας χωρίς συγκράτηση, αλλά μην αγνοείτε κόκκινα σημαιάκια ή δαχτυλίδια στο δάχτυλο. Όλα έχουν πλάκα, μέχρι να πληγωθεί κάποιος… Και ενώ είστε έτοιμοι να πάρετε μερικά ρίσκα, θα πρέπει να φοράτε κράνος. Ευτυχώς, η καταστροφή δεν είναι απαραίτητο να είναι η μοίρα σας αν προσέξετε τα σημάδια. Κάποιος από τον κύκλο των φίλων σας δείχνει τώρα ερωτικές υποσχέσεις: Έκπληξη, έκπληξη. Σε σχέση; Βάλτε περισσότερα ραντεβού στο ημερολόγιο αμέσως!

Ιχθύες

Πόσο καλά ξέρετε τη γειτονιά σας, Ιχθύες; Το Σάββατο ο Ήλιος περνά στον τρίτο Οίκο σας της κοινότητας, και σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε νέα εδάφη στα δικά σας μέρη. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, το όνομα του παιχνιδιού είναι η τοπικότητα. Αφήστε τα κλειδιά του αυτοκίνητου και εξερευνήστε την περιοχή σας με τα πόδια ή τσεκάρετε μια νέα γειτονιά που ακμάζει. Μιλήστε με ανθρώπους που βλέπετε στη καφετέρια, δείτε μια έκθεση τέχνης ή κοιτάξτε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις γύρω σας. Αλλά να έχετε αυτοσυγκράτηση σε ό,τι έχει να κάνει με θεραπευτικές καταναλωτικές παρορμήσεις.

Η λαχτάρα σας για πολυτέλεια αυξάνεται αυτό το σαββατοκύριακο: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς και της αγάπης, περνά στον Κριό και στον δεύτερο Οίκο σας των χρημάτων έως τις 15 Μαΐου. Το θέλετε, το θέλετε, το θέλετε πολύ πολύ πολύ… Αλλά περιμένετε! Μπορεί να βγάζει νόημα τώρα το να σπάσετε την μπάνκα για να αποκτήσετε κάτι όμορφο… Αλλά γιατί να μην δοκιμάσετε μια πιο λογική προσέγγιση; Δημιουργείστε έναν ειδικό λογαριασμό για τις αγορές σας, ώστε να μπορείτε να τις απολαμβάνετε χωρίς ενοχές. Στον έρωτα, η Αφροδίτη πατάει φρένο. Κόψτε ταχύτητα και απολαύστε το τελετουργικό του φλερτ. Αν βαδίζετε προς ένα ευτυχισμένο τέλος, γιατί βιάζεστε;

Πηγή: astro-live.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact