ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για το Σαββατοκύριακο 25-26 Αυγούστου

Ζυγός

Το έχετε αλήθεια αφήσει πίσω σας το θέμα, Ζυγοί ή απλώς το έχετε χώσει στο πίσω μέρος της συναισθηματικής αβύσσου; Το Σάββατο, μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε μια ανεπίλυτη διαμάχη για να μπορέσει πραγματικά να ξεπεραστεί. Με τον Ήλιο να περνά μέσα από τον δωδέκατο Οίκο σας του κλεισίματος και να σχηματίζει ένα σπάνιο τρίγωνο με τον καρμικό Κρόνο και τον οραματιστή Ουρανό, έχετε μια καταπληκτική ευκαιρία να ψάξετε μέσα σας. Μια ένεση κοσμικής αλήθειας θα σας επιτρέψει να βυθιστείτε θαρραλέα στον ψυχισμό σας και να ανακαλύψετε τι χρειάζεται ανάλυση. Βέβαια, το «περασμένα ξεχασμένα» είναι πάντα πιο εύκολο στα λόγια, αλλά όταν κάνετε πραγματικά αυτήν τη θεωρία πράξη θα απελευθερωθείτε από το φορτίο που σας βάραινε τόσο πολύ.

Την Κυριακή, βγάλτε έξω την ηλεκτρική, είναι ώρα για καθαριότητα! Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς να φωτίζει τον έκτο Οίκο σας της υγείας, της οργάνωσης και της υπηρεσίας θα έχετε την έμπνευση να αλλάξετε δραματικά τη ζωή σας. Έχετε μείνει πίσω στην άσκησή σας; Ξαναμπείτε στο παιχνίδι! Αφιερώστε χρόνο στην συστηματοποίηση καθώς ετοιμάζεστε για την εβδομάδα σας. Οργανώστε τα ψηφιακά αρχεία σας και ξεφορτωθείτε πάνω απ’ το γραφείο σας οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί τις άμεσες ανάγκες σας. Μπορεί να ανοίγετε το δρόμο για έναν νέο πελάτη ή μια προαγωγή. Χρησιμοποιείστε αυτή την παραγωγική πλανητική ώθηση για να βεβαιωθείτε ότι θα είστε έτοιμοι.

Σκορπιός

Σύμπτωση; Δεν νομίζω! Το Σάββατο, ο συνεργατικός Ήλιος στην Παρθένο σχηματίζει ένα σπάνιο τρίγωνο της γης, που φέρνει αφθονία, με τον σταθερό Κρόνο στην ζώνη της επικοινωνίας σας και τον αυθόρμητο Ουρανό στον Οίκο των σχέσεων σας. Ψάξτε σημάδια συγχρονισμού, ειδικά όσα έχουν να κάνουν με σημαντικές σχέσεις. Κάτω από αυτά τα μετασχηματιστικά άστρα, μπορείτε να αποκαλύψετε περισσότερες ευάλωτες πλευρές του εαυτού σας σε κάποιον ξεχωριστό και να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Το μοναδικό μεγάλο τρίγωνο του έτους σας δίνει την κοσμική υποστήριξη να ξεγυμνώσετε την καρδιά σας, έτσι εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να θεραπευτείτε και να έρθετε πιο κοντά στις σχέσεις σας.

Είστε στα καλύτερά σας, αισθησιακά μιλώντας, την Κυριακή, όταν η μοναδική Πανσέληνος του έτους στους Ιχθείς πυροδοτεί τον πέμπτο Οίκο σας της απόλαυσης. Το πλήθος τρελαίνεται. Ενώ είστε εκεί έξω και το θαμπώνετε, γιατί να μην προωθήσετε μια εφαρμογή που μπορεί να αλλάξει τη ζωή κάποιου ή μια σειρά ασκήσεων που αναπτύξατε; Ποτέ δεν ξέρετε ποιος μπορεί να ακούει και μπορεί να βρείτε κάποιον που να είναι πρόθυμος να επενδύσει στο πρότζεκτ σας ή να σας βοηθήσει να το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Το σεξαπίλ σας δεν θα περάσει απαρατήρητο. Κάντε την κίνησή σας.

Τοξότης

Δεν χρειάζονται στρατηγικές μανούβρες αυτό το Σαββατοκύριακο, Τοξότες. Το Σάββατο, ο τολμηρός Ήλιος σχηματίζει ένα σπάνιο μεγάλο τρίγωνο της γης γεμάτο ευκαιρίες με τον μετασχηματιστικό Ουρανό και τον γενναίο Κρόνο, που σας βοηθά να αποκτήσετε αναγνώριση χωρίς να υποκύψετε σε μικροπολιτικά παιχνίδια. Οι πόρτες μπορεί ξαφνικά να ανοίξουν για σας, εκεί όπου ήταν κάποτε μόνο τοίχοι. Δείξτε στην πορεία απεριόριστη ευγένεια και κρατήστε τη ροή του κάρματος βοηθώντας με την καθοδήγησή σας οποιονδήποτε βρίσκεται κάτω από εσάς στην μεταφορική πυραμίδα. Με όποιο άτομο έρχεστε σε επαφή αυτή τη στιγμή έχει την δυνατότητα να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή σας, έτσι μην υποτιμάτε ποτέ κάποιον «μικρό».

Έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε το Σαββατοκύριακο απ’ το να τακτοποιείτε συρτάρια και ντουλάπες, αλλά η Πανσέληνος της Κυριακής στον τέταρτο Οίκο σας μπορεί να σας βάλει σε διάθεση για καθαριότητα. Κάντε μια έρευνα στο διαδίκτυο και βρείτε κάποιον που μπορεί να κάνει επισκευές και βελτιώσεις στο σπίτι σας. Καθώς ξεκαθαρίζετε αντικείμενα που πλέον δεν χρειάζεστε, αγνοήστε τη συναισθηματική ώθηση να κρατήσετε πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε πια. Σε κάθε σχεδόν περίπτωση, αν δεν έχετε ακουμπήσει κάτι μέσα στον περασμένο χρόνο, δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε ξανά.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact